MARCO BORSATO, ARMIN VAN BUUREN EN DAVINA MICHELLE LANCEREN NIEUWE SINGLE ‘HOE HET DANST’

MARCO BORSATO
©Universal Music Nederland

Marco Borsato, Armin van Buuren en Davina Michelle hebben de handen ineengeslagen voor hun nieuwe single ‘Hoe Het Danst’. Het drietal heeft de track vandaag als verrassing gelanceerd. ‘Hoe Het Danst’ is een liefdeslied waarin het verhaal wordt verteld van twee mensen, die niet goed weten hoe ze met elkaar verder moeten. Armin van Buuren zal, naast de al eerder aangekondigde Davina Michelle, ook als gastartiest in de aankomende Kuip-shows van Marco Borsato optreden, die plaatsvinden op 29, 30 mei, 1, 2 en 5 juni.

‘Hoe Het Danst’ is de eerste van een serie nieuwe samenwerkingen van Marco Borsato met andere artiesten, geïnitieerd door zijn vaste partner John Ewbank. Om hun 30-jarige muzikale partnership te vieren, heeft het tweetal het idee opgevat om een aantal songs te gaan opnemen met verschillende artiesten die ze één voor één willen gaan uitbrengen. Ewbank: “Marco en ik werken nog altijd met het grootste plezier samen. We vonden het een gaaf idee om ons jubileum luister bij te zetten door een aantal nieuwe collaboraties met anderen aan te gaan.”

Borsato: “Duetten en samenwerkingen lopen als een rode draad door mijn carrière. Ik kan niet wachten om er nog veel meer te mogen doen. We beginnen met Armin van Buuren die ik enorm hoog heb zitten als een van de beste DJ’s ter wereld en Davina Michelle, die de afgelopen tijd bewezen heeft een van de grootste Nederlandse zangtalenten te zijn. Ik ben heel blij dat ze mij beiden zullen vergezellen op het podium van De Kuip.”

Armin van Buuren is de laatste gast die is aangekondigd voor de concertreeks in De Kuip eind deze maand. Armin van Buuren vind zelf dat er een legende terugkeert naar De Kuip. “Ik denk dat we met het track record van Borsato vrij snel kunnen concluderen dat Marco een levende legende is. De aankomende reeks met vijf Kuip concerten bewijst maar weer eens hoeveel mensen van Marco en z’n muziek houden. Zelfs de grootste internationale artiesten verkopen in Nederland geen 5 stadions uit.

Ik kan alleen maar met ontzettend veel bewondering naar hem kijken en heb geen moment getwijfeld toen hij me vroeg om mee te gaan naar De Kuip. Ook ik stond tijdens De Waarheid als fan in de rij en wil dit nieuwe hoogtepunt in z’n carrière natuurlijk voor geen goud missen”.

Luister hier naar ‘Hoe Het Danst’ -> https://Borsato.lnk.to/HoeHetDanstFT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.