Made in Asia uitgesteld naar 4, 5 en 6 september 2020 wegens COVID-19 – CORONA

Made in Asia
©Made in Asia

Zo’n 70.000 fans van manga, anime en videogames maakten zich klaar – letterlijk (in cosplay) en figuurlijk – om deel te nemen aan het Aziatische popcultuurfestival Made in Asia.

Omwille van de wereldwijde impact van COVID-19 kunnen nagenoeg alle Aziatische gasten het evenement niet meer bezoeken door maatregelen van hun respectievelijke overheden. Daarenboven kunnen veel exposanten geen noodzakelijke producten meer importeren uit regio’s die getroffen zijn en ondervinden ze logistieke problemen. Door de groeiende problemen van de laatste dagen is het dus te moeilijk geworden om een kwaliteitsvol evenement te garanderen met alle voorziene activiteiten.

Dus, omwille van deze verschillende redenen moeten we helaas meedelen dat de editie van 13, 14 en 15 maart uitgesteld wordt naar 4, 5 en 6 september 2020, in Brussels Expo.

Het is net omdat we al onze bezoekers de unieke ervaring willen bieden die ze verdienen, dat we besloten hebben om de data van Made in Asia te verschuiven.

De algemene opzet van het evenement én de locatie (Brussels Expo) blijven behouden, alsook de kwaliteit die de fans van ons gewend zijn. De fans van Made in Asia hoeven hun cosplay dus niet al te ver weg te leggen.

De tickets blijven geldig voor de volgende editie van Made in Asia, op 4, 5 en 6 september 2020. Tickethouders die een terugbetaling aanvragen, worden terugbetaald.

Alle gasten, partners en standhouders worden in de komende dagen persoonlijk gecontacteerd.

Wij willen ook graag Stad Brussel en Brussels Expo bedanken voor hun flexibiliteit bij het bepalen van de nieuwe data.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.