Maaike Ouboter – Vanaf nu is het van jou – Theatertour

Op 21 februari 2018 is de première van haar theatertour in De Arenberg in Antwerpen onder de titel Vanaf Nu Is Het Van Jou. Na ‘En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt’ en de reprise daarvan komt de zangeres weer terug in het theater, ditmaal met nieuwe liedjes en nieuwe verhalen.

Maaike Ouboter bracht in 2015 haar debuutalbum uit en speelde in datzelfde jaar haar eerste theaterconcert. Daar werd jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes gedeeld. Nu, twee seizoenen verder, komt Maaike terug met een nieuwe voorstelling met nieuwe liedjes onder de titel Vanaf Nu Is Het Van Jou. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid. Naar de duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan. Of we nu bloedverwanten zijn, of een toevallige voorbijganger. Relaties die soms pijnlijk, soms ongemakkelijk, maar vooral ook teder zijn. Een zoektocht vol hartverwarmende en hilarische ontmoetingen. Een concert over al die verhoudingen. Over onmacht en onbegrip. Over verlangen, geluk, liefde, en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard.

– Je grist je woorden uit de lucht alsof het nooit de bedoeling was dat ze je mond verlieten. Je sluit ze even af in het donker van je handen. Zoals je vroeger motjes ving. Paniekerig fladderen ze rond tussen je gesloten vingers. Tot ze, bijna, geen zuurstof meer krijgen. En dan laat je er licht bij. Duizelig door het donker zijn zij: alweer vergeten dat ze samen en zin vormden, een gedachte. En ik: vergeten waar we het over hadden. –

Wederom neemt Maaike de toeschouwer mee in haar wereld van muziek en mooie liedjes aangevuld met ontwapenende anekdotes en verhalen. Haar nieuw te verschijnen album zal hierin de basis vormen.

21.02.2018 Arenbergschouwburg, Antwerpen
Verkoop via arenbergschouwburg.be
Première
09.03.2018 De Spikkerelle, Avelgem
Verkoop via despikkerelle.be
10.03.2018 Stadsschouwburg, Sint-Niklaas
Verkoop via ccsint-niklaas.be
16.03.2018 De Kluize, Oosterzele
Verkoop via gcdekluize.be
21.03.2018 Cultuurcentrum, Strombeek
Verkoop via ccstrombeek.be
31.03.2018 Cultuurcentrum, Mechelen
Verkoop via ccmechelen.be
11.04.2018 CC De Werf, Aalst
Verkoop via ccdewerf.be
14.04.2018 De Scharpoord, Knokke Heist
Verkoop via cultuurknokkeheist.be
Tickets en info over de volledige theatertour via maaikeouboter.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.