Luk Alloo viert ‘80 jaar Will Tura’ met grote verjaardagsshow bij VTM

Will Tura
©DPG MEDIA

Op zondag 2 augustus viert Will Tura zijn 80ste verjaardag. Een hoogdag die ook bij VTM niet onopgemerkt voorbijgaat. Wie anders dan Luk Alloo, die Will al jaren privé kent, kan hem beter in de bloemetjes zetten. In de unieke verjaardagsshow ‘80 jaar Will Tura’ viert Luk met tal van bekende vrienden ‘de keizer van het Vlaamse lied’ en blikken ze samen terug op de indrukwekkende carrière die hij op zijn palmares heeft staan. De special is op Wills verjaardag, zondag 2 augustus, om 20.30 te zien bij VTM.

Luk Alloo: “80 jaar Will Tura verpakt in één grote verjaardagsshow, dat is wat de VTM-kijkers te zien krijgen. Naast Wills verjaardag vieren we ook zijn uitzonderlijke carrière, waar heel wat bekende vrienden van hem over komen meepraten.”

Onder andere Koen Wauters, Paul Jambers, Ingeborg, Luc Appermont, Urbanus, Ben Crabbé en Patrick Lefevere zullen te gast zijn in ‘80 jaar Will Tura’. Samen met Luk blikken ze terug op de carrière en het leven van Will en vertellen ze hun meest persoonlijke anekdotes. Ook Wills eigen huisband is erbij en zorgt voor de nodige streep muziek.

Bekende vrienden eren Will Tura op zondag 2 augustus om 20.30

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.