Luk Alloo en Paul Jambers enteren de boot van Gert Verhulst

hAllooMedia
©DPG MEDIA

Evanna, maak u klaar voor een inspectie! We zoeken documenten, prostituées en drugs”. Met deze woorden enteren Luk Alloo en Paul Jambers in de eerste aflevering van het nieuwe (h)ALLOOMEDIA de Evanna, het schip van Gert Verhulst dat aangemeerd ligt in Oostende. Aan boord naast Gert en James Cooke, ook acteur Kevin Janssens en… Pascale Naessens. Er vloeit champagne, er zijn warme knuffels en Paul Jambers en Pascale zijn even opnieuw herenigd.

hAllooMedia
©DPG MEDIA

De snelste reporter van het land brengt in (h)ALLOOMEDIA op zijn hele eigen manier een mediadagboek op tv en wil na jaren opnieuw een brug slaan tussen de verschillende media. Zo gaat Luk Alloo op zoek naar het ideale tv-format voor Kobe Ilsen. Want die leading man heeft dit jaar geen eigen programma op tv. Luk test uit welk format echt op Kobe ligt te wachten. Wordt het Kobe bij De Wegpolitie? Meer Weer met Kobe? Kobe Kookt? Of brengt hij liever een erotisch programma?

Ook voor bestsellerauteur Pascale Naessens heeft Luk Alloo een nieuw concept uitgedacht. Na het succes van Blind Getrouwd, en Blind Gekocht, lanceert hij nu Blind Gekookt. Met een zwarte blinddoek moet Pascale volledig op de tast en de geur één van haar eigen gerechten klaarmaken.

Axel Daeseleire moet zijn Vlaamse klassiekers bijschaven. Dat blijkt als hij ‘Luc Steeno’ zegt als Luk hem voorstelt aan … Jo Vally. Axel heeft een kunsttentoonstelling te promoten, Jo brengt een nieuwe single uit. Luc speelt de twee tegen mekaar uit in een spelletje Mensenkennis. De verliezer moet reclame maken voor de winnaar.

Camping Reumatiek

Luk lanceert meteen zijn eigen dating reality. In Camping Reumatiek probeert hij vijf sporthelden van toen te koppelen aan vijf schoonheden van nu. Samen moeten ze in duo in volgende afleveringen tegen mekaar kampen. Maar eerst moeten de vijf grijze monumenten in een speeddate de dames van hun kwaliteiten overtuigen.

hAllooMedia
©DPG MEDIA

De ene line up bestaat uit Jean-Marie Dedecker, Freddy De Kerpel, Johan Boskamp, Roger De Vlaeminck en Willy Steveniers. Zij moeten indruk maken op Deborah Leemans (bekend van Temptation Island), Chiara Creemers (Temptation Island en Ex on the Beach), Aleksandra Jakobczyk (Love Island), Jodie Derycke (Ex on the Beach) en Monja Vandeveire (Ex on the Beach).

Eerste aflevering van (h)ALLOOMEDIA, morgen woensdag 4 september om 21.50 bij VTM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.