LP stelt op zaterdag 4 mei haar nieuwste album ‘Heart To Mouth’ voor in La Madeleine

LP

De New Yorkse singer-songwriter Laura Pergolizzi, bekend onder de artiestennaam LP, komt opnieuw naar België. Nadat ze eerder al op Les Ardentes en Ronquieres Festival stond én het Koninklijk Circus in Brussel uitverkocht, houdt ze op zaterdag 4 mei halt in La Madeleine in Brussel, waar ze haar nieuwste album ‘Heart To Mouth’ live komt voorstellen.

LP heeft al vier sublieme platen op haar naam staan: ‘Heart-Shaped Scar’ (2001), ‘Suburban Sprawl & Alcohol’ (2004), ‘Forever for Now’ (2014) en ‘Lost On You’ (2016). Met de monsterhit ‘Lost On You’ van haar gelijknamige vierde album veroverde ze de hele wereld en ook in België haalde ze de top van de hitlijsten. Op Spotify heeft ze met deze hit al meer dan 139 miljoen Spotify streams en op YouTube meer dan 226 miljoen views.

Sinds vorige week vrijdag kan ze een nieuwe langspeler aan het rijtje toevoegen: ‘Heart To Mouth’. Op haar vijfde plaat gooit ze letterlijk al haar kaarten op tafel en schuwt ze geen enkel thema: liefde, lust, angst, onzekerheid, ontrouw, spijt en verlossing, ze passeren allemaal de revue. – No filter, no censorship, and no bullshit.

Het album ‘Heart To Mouth’ werd al onmiddellijk genomineerd als één van de albums van de weekin De Morgen: “De songs doen vlijmscherp en compact aan, zijn met liefde voor de sixties gearrangeerd en worden met veel passie gezongen. Pergolizzi klinkt er nu als Stevie Nicks, dan weer als Neko Case of, wanneer ze de strotsluizen wijdopen zet, als Cyndi Lauper.”

Tickets voor het concert op zaterdag 4 mei in La Madeleine zijn te koop vanaf vrijdag 14 december om 11u via greenhousetalent.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.