Lost Frequencies maakt remix van “American Boy”

Lost Frequencies

Met nummer als ‘Crazy’, ‘Are You With Me’ en ‘Recognise’ is Lost Frequencies niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten. Anno 2019 reist hij de wereld – van Shanghai over Miami – rond met z’n muziek, host hij een eigen podium op Tomorrowland én staat er een grote tournée met liveband gepland in het najaar. En dat terwijl de dj-carrière van Felix De Laet begon in zijn eigen slaapkamer in Brussel, met het remixen van bestaande nummers. Met ‘American Boy’ keert Lost Frequencies terug naar z’n roots.  In 2008 kwam het nummer ‘American Boy’ van Estelle ft. Kanye West uit – goed voor een instant wereldhit. Elf jaar later neemt Lost Frequencies de hit onder handen en lanceert hij een remix, inclusief zijn herkenbare, tropische en catchy invloeden.

Lost Frequencies: “Zo fijn om een classic te remixen, zeker voor de 11e verjaardag van de track. Ik heb geprobeerd om de originele vibes van het nummer te behouden, maar ik heb er mijn eigen touch en typische sound aan gegeven.”

De Brusselse dj draaide het nummer voor het eerst op 1.860 meter hoogte, tijdens z’n set in de Franse Alpen tijdens Tomorrowland Winter en intussen staat de remix ook online. Op twee dagen tijd behaalde de videoclip op YouTube maar liefst 60.000 views.

Lost Frequencies Live

Lost Frequencies live aan het werk zien, kan op Tomorrowland óf tijdens zijn show in hometown Brussel in Vorst Nationaal op 9 november 2019. Dit najaar vertrekt hij samen met een volwaardige liveband op tournee door Europa en de Verenigde Staten. Tickets zijn te koop via http://lostfrequencies.com/live

Het nummer beluisteren doe je hier: https://estelleab.lnk.to/AmericanBoyLFYD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.