Lost Frequencies lanceert nieuwe single: ‘Here With You’

©Armada

Nog geen jaar na het uitbrengen van zijn debuutalbum (‘Less Is More’) ligt de volgende muzikale uitstap van Lost Frequencies alweer klaar. Het Belgische toptalent, vooral bekend van de wereldhits ‘Are You With Me’ en ‘Reality’, zal eind juli een Deluxe-versie van ‘Less Is More’ uitbrengen en lanceerde vandaag alvast één van de smaakmakers van dat aankomende album. De plaat heet ‘Here With You’, is gemaakt in samenwerking met Drum & Bass-koning Netsky en is uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music.

Luister naar Lost Frequencies & Netsky – Here With You

In ‘Here With You’ laten zowel Lost Frequencies als Netsky zich van hun beste kant zien: van Lost Frequencies’ zomerse gitaarsound tot Netsky’s sublieme synths. Samen met de gevoelige vocalen en het uitgebalanceerde arrangement staat dat aan de basis van een flinke dosis magie waar geen muziekstuk tegenop kan.

‘Less Is More (Deluxe)’ laat zien hoe ver Lost Frequencies is gekomen sinds ‘Are You With Me’ de muziekwereld op zijn kop zette. Naast de nieuwe samenwerking met landgenoot Netsky bevat ‘Less Is More (Deluxe)’ gloednieuwe uitvoeringen van elk van de zestien singles van het originele debuutalbum, waaronder ook van de welbekende hits: ‘Are You With Me’, ‘Reality’ en ‘Beautiful Life’. Al deze platen zullen ook deel uitmaken van de vele shows en optredens die bij Lost Frequencies deze zomer op de planning staan. ‘Less Is More (Deluxe)’ wordt uitgebracht op 28 juli.

Lost Frequencies’ muzikale avontuur begon in 2014, waarna de successen zich razendsnel opvolgden. ‘Are You With Me’ en ‘Reality’ behaalden goud, platina en/of meervoudig platina in meer dan twaalf verschillende landen en stonden bovenaan een aantal van ’s werelds meest prestigieuze hitlijsten, waaronder de UK Singles chart. In totaal werden beide singles bij elkaar meer dan een miljard keer gestreamd. Na nog drie succesvolle singles (‘Beautiful Life’, ‘What Is Love 2016’ en ‘All Or Nothing’) bracht Lost Frequencies in oktober vorig jaar zijn debuutalbum uit.

Netsky, geboren als Boris Daenen, brak door in 2008. Hij stond aan de basis van een reusachtige golf van nieuw Drum & Bass-talent uit Europa en groeide uit tot een ware ster in zijn thuisland, getuige de talloze prijzen en onderscheiden die hij mocht ontvangen voor zijn fenomenale producties, remixen en kolossale Netsky LIVE!-show. Door de jaren heen heeft hij remixen afgeleverd voor ’s werelds grootste artiesten en acts, waaronder Pendulum, Plan B, Leftfield, Audio Bullys, Swedish House Mafia, Jessie J en Rusko.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.