Lost Frequencies kondigt nieuwe single en debuutalbum aan

©Tomorrowland

Lost Frequencies heeft na het succes van wereldhits ‘Are You With Me’  en ‘Reality’ wederom een grote stap in zijn carrière gezet. De jonge Belg heeft aangekondigd zijn debuutalbum uit te brengen bij Armada Music, de Amsterdamse platenmaatschappij waar ook ‘Are You With Me’ en ‘Reality’ zijn uitgebracht. ‘Beautiful Life’, de eerste single van Lost Frequencies’ aanstaande debuutalbum, wordt uitgebracht op 3 juni dit jaar en zal te horen zijn in de officiële aftermovie van Tomorrowland Brasil. Lost Frequencies draaide afgelopen donderdag nog op de mainstage van het wereldbekende festival, dat vorige week het Zuid-Amerikaanse land in zijn greep hield.

Lost Frequencies, geboren als Felix De Laet, bracht nog geen twee jaar geleden debuutsingle ‘Are You With Me’ uit op The Bearded Man, een sublabel van Armada Music. De plaat groeide uit tot een wereldhit, behaalde goud, platina en zelfs meervoudig platina in meer dan twaalf landen en werd zelfs nummer één in de UK Singles Charts. ‘Are You With Me’ verzamelde tot nu toe meer dan een half miljard streams. ‘Reality’, de tweede single van het Belgische supertalent, werd gemaakt in samenwerking met singer-songwriter Janieck Devy en deed qua succes niet onder voor ‘Are You With Me’. De plaat werd vorig jaar eveneens uitgebracht op The Bearded Man, behaalde ook goud en platina in een groot aantal landen en werd tot op heden in totaal meer dan 300 miljoen keer gestreamed. ‘Reality’ behaalde daarnaast ook de felbegeerde #1-positie in de European Airplay Chart in 2015.

Lost Frequencies: Ik kan niet wachten om de wereld te laten zien en horen waar ik sinds ‘Are You With Me’ en ‘Reality’ aan gewerkt heb. Ik kan nog steeds niet helemaal bevatten hoe snel alles is gegaan, maar ik weet zeker dat de nieuwe samenwerking tussen Armada Music, mijn team en ikzelf tot heel veel te gekke dingen gaat leiden voor ‘Beautiful Life’ en mijn debuutalbum.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.