Lost Frequencies en ‘Wake Me Up’-zanger Aloe Blacc releasen nieuwe single: ‘Truth Never Lies’

Lost Frequencies
©Armada Music

Na een aantal fantastische samenwerkingen met grote namen heeft Lost Frequencies de volgende alweer te pakken. Voor ‘Truth Never Lies’, zijn tweede single van dit jaar, werkte de de Belgische hitmachine ditmaal samen met niemand minder dan de voor een Grammy genomineerde zanger en songwriter Aloe Blacc, die vooral bekend is van internationale hitsingles als ‘Wake Me Up’ en ‘SOS’ (beiden van Avicii), ‘Carry You Home’ (van Tiësto) en zijn eigen hit ‘I Need A Dollar’.

Luister naar Lost Frequencies feat. Aloe Blacc – Truth Never Lies

Al sinds zijn doorbraakhit ‘Are You With Me’ tast Lost Frequencies de grenzen van de dancemuziek af zodra hij de studio induikt en deze nieuwe single met Aloe Blacc is daar het toonbeeld van. ‘Truth Never Lies’ is misschien wel een van zijn krachtigste platen ooit en borduurt verder op de unieke crossover sound waar de jonge Belg de wereld al mee heeft veroverd.

Lost Frequencies: “Via via kwam ik in contact met Aloe Blacc. Ik wilde al langer iets met Aloe doen, dus ik ben blij dat die link er was. Voor ‘Truth Never Lies’ ben ik een iets andere richting ingeslagen, maar de track is nog steeds in de welbekende Lost Frequencies-vibe. Het resulaat is een groovy Deep House-track met de krachtig vocalen van Aloe Blacc!

Aloe Blacc: “Het was geweldig om met Lost Frequencies samen te werken aan ‘Truth Never Lies’. Hij is een fantastische producer and hij heeft een prachtige soundscape gemaakt voor mijn stem en lyrics.”

Felix De Laet, zoals Lost Frequencies echt heet, heeft sinds zijn doorbraak in 2014 al enorm veel successen weten te behalen. Zijn debuutsingle, ‘Are You With Me’, kreeg meerdere malen de platina status toebedeeld en stond bovenaan de officiële charts van maar liefst 18 verschillende landen. Nu, amper vijf jaar later, is Lost Frequencies een van de meest populaire dancemuziekartiesten van zijn generatie. Hij was de eerste Belgische artiest met five #1-hits in de officiële Belgische hitlijsten (en tevens de eerste Belgische artiest met een #1-hit in het Verenigd Koninkrijk), verzamelde miljarden streams op de meest populaire streamingplatforms met wereldhits als ‘Are You With Me’, ‘Reality’ en ‘Crazy’ (met het Nederlandse duo Zonderling) en bracht samenwerking uit met artiesten als Zonderling, Netsky, James Blunt en nu ook Aloe Blacc.

Met ‘Wake Me Up’, zijn en Avicii’s megahit die #1 werd in meer dan honderd verschillende landen, bewees Aloe Blacc al dat hij het publiek kan betoveren met weinig meer dan goedgekozen woorden en een gouden stem. Dankzij het success van zowel zijn voor een Grammy genomineerde album (‘Lift Your Spirit’, 2014) als internationale hits als ‘I Need A Dollar’ (2010), ‘Wake Me Up’ (2013) en ‘Carry You Home’ (2017) is de Amerikaanse ster uitgegroeid tot een van de meest gewilde singer-songwriters, getuige zijn werk voor en/of samenwerkingen met artiesten als Fashawn, Gryffin, Owl City en Zedd.

Sing that song!

Faded lights on broken nights

Where lovers fight like children play

There’s a shadow in your house

It’s full of doubt never goes away

Open doors, unspoken wars

The words are running round your head

Things you never meant to say

And things you wish you would have said

You can make a deal with the devil

or a deal with the Lord

Just two notes ringing on the same passing chord

Say what you want

Say what you need

But the truth I know the truth

Has never lie to me

Say that I’m wrong

Just let me be

Cuz the truth I know the truth

Will never lie, never lie to me

Me, never lie to me

Open doors, unspoken wars

The words are running round your head

Things you never meant to say

And things you wish you would have said

You can make a deal with the devil

or a deal with the Lord

Just two notes ringing on the same passing chord

Say what you want

Say what you need

But the truth I know the truth

Has never lie to me

Say that I’m wrong

Just let me be

Cuz the truth I know the truth

Will never lie, never lie to me

Me, never lie to me

Me, never lie to me

Hold all of your cards a little closer

So no one will ever know

Who you really are inside

Cuz you never let it show

You can make a deal with the devil

or a deal with the Lord

Just two notes ringing on the same passing chord

Say what you want

Say what you need

But the truth I know the truth

Has never lie to me

Say that I’m wrong

Just let me be

Cuz the truth I know the truth

Will never lie, never lie to me

Me, never lie to me

Me, never lie to me

Truth will never lie

Me, never lie to me

Me, never lie to me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.