Loes Haverkort wint It Takes 2 (NL)

Loes Haverkort
©SBS6

Loes Haverkort is de winnares van It Takes 2 2019. In een spannende finale versloeg zij samen met haar zangprofessional Marcel Veenendaal haar medefinalisten Imanuelle Grives, Pim Muda en Lisa Michels.

De punten van de vakjury (Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom) lagen de hele avond dichtbij elkaar. Lisa Michels en Pim Muda vielen, ondanks de schitterende duetten die zij zongen, na de eerste finaleronde af.

In de zenuwslopende eindronde tussen Loes en Imanuelle gaf de publieksjury uiteindelijk de doorslag. Met slechts twee punten verschil ging Loes er met de trofee vandoor. “Ik kan het gewoon niet geloven”, zei de verbaasde actrice in haar dankwoord.

Loes heeft tijdens haar deelname aan It Takes 2 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Het resultaat daarvan was tijdens de finale onder andere te zien in een prachtige uitvoering van het nummer Creep van Radiohead.

“Door It Takes 2 is glashelder geworden hoe belangrijk zingen voor me is. Ik ben echt heel dankbaar dat ik heb mogen meedoen en dit heb mogen ontdekken”, aldus de winnares.

It Takes 2 2019 werd geproduceerd door Talpa Media en uitgezonden bij SBS6.

www.sbs6.nl/ittakes2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.