Little Steven met The Disciples Of Soul op vrijdag 7 juni in Ancienne Belgique

Disciples Of Soul

Als je zijn biografie leest, lijkt het wel alsof Stevie “Little Steven” Van Zandt meer dan één leven heeft geleefd. Je kent hem als gitarist van Bruce Springsteens E Street Band, als één van de hoofdrolspelers in The Sopranos en als ster van de Netflixserie Lilyhammer. Maar daarnaast is hij ook nog eens producer, DJ, activist, historicus, schrijver en initiatiefnemer en bezieler van de Little Steven’s Blues School voor jong talent.

Zijn songs werden gecoverd door Jackson Browne, Pearl Jam, Nancy Sinatra en Black Uhuru en hij was als producer betrokken bij Springsteens platen ‘The River’ en ‘Born In The USA’. Na al die omzwervingen is het nu terug tijd voor zijn eigen band: Little Steven And The Disciples Of Soul! Afgelopen zomer stond hij nog op Blues Peer en in 2017 in een overvolle Roma.

“Little Steven in De Roma: onblusbare liefde voor soul, blues en oude rock”  
Gazet van Antwerpen

“Little Steven & The Disciples of Soul in De Roma: Vuurwerk en speelplezier”
**** Focus Knack

Twee jaar geleden bracht hij een achtste plaat uit, waarop hij eigen werk combineert met songs die hem de liefde voor de rock-‘n-roll hebben bijgebracht. Verwacht je aan een terugkeer naar de rhythm & blues waarmee hij begin jaren ’80 voor het eerst op een podium stond én de eerste nieuwe Disciples Of Soul-plaat in 15 jaar.

Op vrijdag 7 juni staat Little Steven samen met zijn Disciples Of Soul op het podium van de Ancienne Belgique. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 25 januari om 10u via greenhousetalent.be

https://www.youtube.com/watch?v=1TIXZy4DVIY

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.