Lil’ Kleine komt met solo-tournee ‘Alleen’ naar Lotto Arena

Het gaat hard voor de Nederlandse rapper Lil’ Kleine. Amper twee jaar geleden, op z’n twintigste, brak hij samen met collega-rapper Ronnie Flex door in Nederland én België met hun mega-hit Drank & Drugs. Eind mei van dit jaar bracht hij zijn eerste solo-album ‘Alleen’ uit. Op het album hoor je Lil’ Kleine anders dan je van hem gewend bent. De rapper laat een persoonlijkere en gevoelige kant zien van zichzelf, al blijft hij trouw aan zijn kenmerken: een vet Amsterdams accent en directe, stoere taal. Het album was meteen goed voor platina in Nederland, stootte door naar een derde plaatse in de Vlaamse Ultratop 100.

Verschillende nummers van ‘Alleen’ scheren ook bij ons hoge toppen in de hitlijsten. Zijn nummer ‘Krantenwijk’ staat intussen al 13 weken lang in de Ultratop en behoort tot de populairste nummers van het moment op iTunes en Spotify. Met maar liefst 130 miljoen streams is hij trouwens de meest beluisterde Nederlandse artiest op Spotify ooit. En ook op sociale media is Lil’ Kleine geliefd. Met 900.000 volgers op Instagram en in totaal zo’n 2.000.000 fans op andere kanalen, is hij één van de grootste social influencers van de Benelux. 

Eerder dit jaar kondigde Lil’ Kleine zijn concerttour aan. Deze kreeg dezelfde naam als zijn album: ‘Alleen’. Bij de Noorderburen vlogen de tickets voor de elf shows de deur uit en was de tournee, goed voor 22.000 tickets, in amper één dag volledig uitverkocht. De rapper wist zelfs het Koninklijk Theater Carré, de prestigieuze Amsterdamse concertzaal, binnen een half uur uit te verkopen. Op 6 oktober trapt hij daar zijn Nederlandse concerttour op gang.

Natuurlijk kan de zanger z’n vele Belgische fans niet aan hun lot overlaten. Daarom komt hij met zijn ‘Alleen’ tournee ook naar Vlaanderen en staat hij op 28 april in de Lotte Arena in Antwerpen.

‘Alleen’ is een next level hiphop-show, die de zanger, zoals de titel al zegt, grotendeels ‘alleen’ zal doen. Want anders dan bij voorgaande shows, brengt hij deze keer geen gastartiesten mee. Al kunnen fans zich wél verwachten aan een muzikale rollercoaster én een visueel spektakel.

Lil’ Kleine: “Ik wil al een hele tijd een eigen show in België doen, dus ik ben mega blij dat we nu met de Alleen Tour ook naar de Lotto Arena gaan. We gaan er in Antwerpen echt wat vets van maken!”

De ticketverkoop start op donderdag 5 oktober om 20u.

Wie zich vooraf registreert via www.Lil’kleine.nl, kan al kaartjes scoren vanaf 19u.

Praktisch: 

ALLEEN, Lil’ Kleine op 28 april – Lotto Arena, Antwerpen 

Tickets via www.lotto-arena.be

Staanplaats categorie 4: € 27,50 (excl.kosten)

Zitplaats categorie 3: € 32,50 (excl.kosten)

Staanplaats categorie 2: € 37,50 (excl. kosten)

Zitplaats categorie 1: € 42,50 (excl. kosten)

Meet&Greet (Ticket inclusief zitplaats categorie 1): € 125,00 (excl. kosten)

De ticketverkoop start op donderdag 5 oktober om 20 uur. Wie zich vooraf had geregistreerd via www.lilkleine.nl, kan al kaartjes scoren vanaf 19 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.