#LikeMe – Janine Bischops zingt “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben”

#LikeMe

Zondag werd de eerste aflevering van #LikeMe uitgezonden op Ketnet. #LikeMe is een nieuwe fictiereeks met een hoog musicalgehalte. De reeks bevat heel wat bewerkingen van Vlaamse en Nederlandstalige klassiekers, zoals ‘Ik heb je lief’ van Paul De Leeuw en ‘Dit is de allereerste keer’van Rita De Neve.

In de eerste aflevering, #NEWLIFE, kon je kennismaken met Caro, zij gaat voor het eerst naar een nieuwe school, nadat ze met haar ouders verhuisd is naar Antwerpen. Het gezin trekt in bij Caro’s oma, een rol die vertolkt wordt door niemand minder dan Janine Bischops. Janine, die voor de gelegenheid een wit kapsel aangemeten kreeg, acteert niet enkel in #LikeMe. In #NEWLIFE kon je haar ook zingend aan het werk zien.

“Als ik in de ogen van mijn Caro keek had ik het gevoel dat ik het eeuwig, vol liefde voor mijn kleinkind, moest blijven zingen.”
Janine Bischops

Janine zong een bewerking van “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben”, een nummer van de Amsterdamse kleinkunstenaar Joost Nuissl.

Daarnaast kon je in de eerste aflevering ook een bewerking horen van de Rotterdamse Gerard Cox’ “’ t Is weer voorbij die mooie zomer”.

Elke zondag wordt een nieuwe aflevering uitgezonden op Ketnet omstreeks 8.55 uur. Op Ketnet.be, in de Ketnet-app en in de Tv-theek van Telenet kan je de afleveringen (gratis) herbekijken samen met heel wat extra’s: Dance #LikeMe, Sing #LikeMe, The making of #LikeMe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.