LIER: Pop-Up week 6 tot en met 15 mei 2016 | JCI Lier

JCI Lier wil het potentieel van de winkelstraten in Lier onder de aandacht te brengen en ondersteunt dit met haar nieuwe project onder de gevleugelde naam ‘Pop-Up Lier’.

Binnen dit project wil JCI Lier enkele panden voor een week ter beschikking stellen aan ondernemers en verenigingen die dit als (start)platform kunnen gebruiken. De Pop-Up week is ingepland van 6 tot en met 15 mei 2016.

Sinds de opstart, zijn diverse pandeigenaars, makelaars en geïnteresseerde ondernemers komen aankloppen. De eerste namen worden binnenkort bekendgemaakt.

Verder zoekt JCI Lier uiteraard ook nog ondernemers en/of verenigingen die interesse hebben voor tijdelijke invulling van een dergelijk pand of een deel van een pand.

De bedoeling is om het potentieel van de winkelstraten in Lier te onderstrepen, ondernemers en verenigingen hun diensten en/of goederen in de kijker te zetten, meer volk op de been te brengen in Lier en eventuele opbrengsten te schenken aan een goed doel. Op deze manier is de cirkel rond en vaart iedereen er wel bij.

“De Stad Lier steunt dit project en is tevreden met JCI Lier als structurele partner in de Pop-Up week. Uiteraard blijft de stad Lier voor en na deze week hard werken aan kernversterking via diverse acties en doelgerichte maatregelen,” stelt schepen van Economie Lucien Herijgers.

In het verleden werkte de stad Lier ook reeds constructief samen met JCI Lier, o.m. voor enkele edities van de Jobmatch, een jobbeurs in de gebouwen van K. Lierse S.K.

https://www.facebook.com/events/1124188527592859/

www.popuplier.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here