LF17: Samson & Gert én K3 op zaterdagnamiddag 12 augustus

©Lokerse Feesten
Alweer super nieuws voor de kinderen en hun ouders: na het geweldige succes van vorig jaar komt er dit jaar opnieuw een tòp kindernamiddag:
op zaterdagmiddag 12 augustus verwelkomen we zowel SAMSON & GERT als K3 op ons podium! Deuren openen om 13 uur, het eerste concert begint rond 14 uur.

Opgelet: er komt net als vorig jaar een aparte voorverkoop voor deze namiddag. Tickets in voorverkoop kosten slechts 15 euro voor jong en oud en zijn vanaf nu online te koop via www.lokersefeesten.be.

  • Voor wie een 10-dagen combiticket heeft is deze extra namiddag inbegrepen.
  • Kinderen (ongeacht hun leeftijd) en volwassenen dienen in het bezit te zijn van een geldig toegangsbewijs.
  • Kinderen jonger dan 14 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene (maximaal 4 kinderen per volwassene).
De voorverkoop van de 10-dagen combitickets start volgende week zaterdag 18 maart bij Dranken Van Eetvelde (online vanaf maandag 20 maart).  Meer info over de prijzen én nieuwe namen volgen zeer binnenkort.

Belangrijk: vanaf dit jaar zijn alle ticketprijzen inclusief administratie- en transactiekosten, deze worden dus niet meer apart aangerekend.

K3
De meisjes van K3 behoeven geen introductie meer. Ze rijgen hit aan hit aan elkaar en weten jong, oud en alles daartussen te beroeren. Met publiekstrekkers Hanne, Marthe en Klaasje wéét je gewoon dat de tent binnen de kortste keren op z’n kop staat. K3, dat is feel good, vriendschap, prachtige regenbogen en nog zoveel meer!
Samson & Gert
Samson & Gert komen al 25 jaar over de vloer in de Vlaamse en Nederlandse huiskamers.  Eigenlijk zijn ze in de loop der jaren een beetje familie geworden. Hun vroegste fans hebben intussen zélf kinderen, die op hun beurt verknocht zijn aan de pratende hond Samson en zijn baasje. Optreden doen ze enkel live, mét een berg meezingers en klassiekers. Niet te missen!
De line-up tot nu toe voor 2017
  • [4 aug] Pixies
  • [5 aug] Doe Maar – Anouk
  • [6 aug] Marilyn Manson – Alice Cooper – Megadeth
  • [9 aug] The Offspring
  • [12 aug namiddag] Samson & Gert – K3

Over de Lokerse Feesten
De 43e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus 2017. Na een zeer succesvolle 2016 editie gaan we ook nu weer voor een eclectische mix van metal en hard(e) rock over dance, roots en urban tot pure pop. Dat is wat dit stadsfestival reeds meer dan 40 jaar (sinds 1975!) zo uniek en gesmaakt maakt voor een heel verscheiden publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.