Lente Wedstrijd: Win een DVD van ‘Will Tura, Hoop Doet Leven’

Hoop Doet Leven
Elk land heeft zo zijn eigen zangers die meer dan een halve eeuw lang een stukje geschiedenis meeschreven. Met hun liedjes raakten ze miljoenen mensen: Johnny Halliday in Frankrijk, Curd Jurgens in Duitsland, Adriano Celentano in Italië en… Will Tura in Vlaanderen.

Wills’ pad ging niet over rozen want ondanks zijn uitverkochte optredens eerst in tenten, dan in concertzalen en tenslotte in Vorst Nationaal bleven sommige media op hem neerkijken. Vandaag is het tij gekeerd en wordt zijn status van ‘keizer van het Vlaamse lied’ door niemand meer betwist.

De film WILL TURA, HOOP DOET LEVEN toont de onvermoeibare werker die langzaam maar zeker naar de top is geklommen. Elke hit is een trede geweest: ‘Eenzaam Zonder Jou’, ‘Vlaanderen mijn Land’, ‘Arme Joe’, ‘Het kan niet zijn’, ‘Ik mis je zo’, ‘Alleen gaan’ e.v.a. Zijn collega zangers hebben hun respect en bewondering geuit in diverse Turalura tribute platen die ervoor zorgden dat zijn liedjes werden doorgegeven aan nieuwe generaties Vlamingen. Het beschermen van zijn privacy is voor Will altijd een prioriteit geweest maar voor de eerste keer wordt in deze film getoond dat ook zijn bestaan er een geweest is van vallen en opstaan.


Wil je deze CD winnen …

Zend snel ‘Ik wil winnen’ naar wedstrijd@tellmemore.media

Bij deelname graag laten weten voor welke CD je meespeelt en graag een Naam en adres zo we weten naar waar we de prijs opsturen …

Onze redactie selecteerd 5 winnaars en laat de gelukkige winnaar een bericht als deze gewonnen heeft. Succes!

Opgelet: slecht 1 deelname per mailadres

Niet gewonnen …

Wedstrijd kwam tot stand ism DFW.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.