Laundry Day: Ben Klock en Roméo Elvis vervolledigen affiche

Laundry Day

End-of-seasonfestival Laundry Day voegt Ben Klock en Roméo Elvis toe aan de affiche. Met de Duitse techno-dj Ben Klock haalt Laundry Day een legende naar Antwerpen. De man is al jarenlang kind aan huis in Berghain, de Duitse nachtclub in Berlijn die velen bestempelen als de beste discotheek ter wereld. Daar speelt hij regelmatig sets van vijftien uur en langer op koffie en champagne. Dat weten ze bij Ampere maar al te goed. De undergroundclub die – letterlijk in de catacomben van het Antwerpse Centraal Station resideert, ontvangt de Duitse dj op haar eigen Ampere Stage om daar even hard als industrieel uit te pakken.

Roméo Elvis dan weer is hiphoptalent van eigen bodem. De geboren en getogen Brusselaar stond eerder deze zomer al op elk zichzelf respecterend festival en mag op Laundry Day het Fire Is Gold-podium afsluiten. Niet helemaal een verrassing. De rapper komt uit een wel heel erg muzikaal nest. Zus Angèle (Van Laeken) vindt u deze zomer op tal van festivals. En papa Marka is bekend van zijn nog steeds actieve funkgroep Allez Allez. Roméo Elvis is vooral bekend van nummers als Morale, Drôle de question en Diable. Die brengt de artiest in levendige livesets, niet zelden in het gezelschap van de nodige putains. Roméo Elvis was vorig jaar de grote winnaar op de Red Bull Elektropedia Awards. Hij ging er met vijf prijzen lopen, waaronder die voor Artiest van het Jaar, Beste Song, Beste Plaat en Beste Liveact. Vooral dat laatste houdt u maar best in uw achterhoofd daar op de Middenvijver op Linkeroever.

DE ORGANISATOREN : Het team van Atmopshere Architects, de organisator van Laundry Day (maar tevens ook van Fire Is Gold, elrow Town Antwerp en WECANDANCE), maakt zijn reputatie als Community Builder en Experience Experts waar.

HET FESTIVAL: Vorig jaar onderging Laundry Day ter gelegenheid van zijn 20e verjaardag een “total make over”. En met succes! Dat ervaarden zo’n kleine 30.000 enthousiaste festivalbezoekers in 2017. De vernieuwde identiteit legde bij de vorige editie in eerste instantie weer de nadruk op het unieke pallet van uiteenlopende muziekgenres (inclusief live muziek), ondersteund door geloofwaardige, lokale- en nationale music-communities en clubs. Tegelijk werd zwaar geïnvesteerd in een ingenieuze podium-opstelling en technische productie, zoals we die nog nooit voorheen gezien hebben.

Praktisch:
Laundry Day: zaterdag 1 september 2018
Dagticket in voorverkoop: 49 euro
VIPticket in voorverkoop: 89 euro
Parkingticket in voorverkoop: 10 euro
Locatie: Middenvijver, Blancefloerlaan, Linkeroever, Antwerpen
www.laundryday.be

Social media:
FB: Laundry Day
IG: Laundryday_antwerp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.