Laundry Day 2017 // Coely maakt line-up compleet

Hiphoplady Coely maakt de line up van de live stage van Laundry Day Festival compleet.Verwacht je op zaterdag 2 september op het festivalterrein op de Middenvijver op Linkeroever dan ook aan een indrukwekkende live performance.  

©Felicia Van Ham

Coely, de Antwerpse rapster met Congolese roots, is niet meteen in één hokje te plaatsen. Ze combineert onweerstaanbare soul en r&b met withete rap, rake beats met veel street cred éneen attitude om u tegen te zeggen. Haar catchy singles zoals ‘Ain’t Chasing Pavements’ en‘My Tommorow’ zorgde er al voor dat ze de voorprogramma’s van sterren zoals Kendrick Lamar, Snoop Dogg en De La Soul voor haar rekening mocht nemen en zette de Amsterdamseafterparty van Kanye West op z’n kop.

Laundry Day Festival is dan ook bijzonder trots om met deze topper de line up van de live stagete kunnen vervolledigen. Live knettert en vonkt het absoluut als Coely op de stage staat. Nationale en internationale muziekexperts roemen haar om haar funky, zomerse hiphoptunesen vinden deze stoere hiphoplady een absolute must om minstens één keer live aan het werk te zien. “Kom gewoon kijken. Ik zal proberen de beste avond van je leven te geven. Maar je zal wel moeten bewegen…”, zegt Coely hierover zelf.

Niet alleen Coely zal op 2 september live optreden. Ook Bazart, Warhola en Tout Va Bien zal de muziekliefhebber verwennen met een bijzondere live act. Daarnaast zullen de beats van DJ’svan onder andere Kölsch, Len Faki, Lil Kleine, Jebroer en The Magician voor de nodigemuzikale variatie zorgen.

Praktisch
Laundry Day: 2 september 2017
Vanaf 12u ‘s middags tot 0:00 ‘s nachts

Dagticket in voorverkoop: €49
Dagticket VIP in voorverkoop: €89 (+ special BottleSerivce Pakket op aanvraag)

Locatie: Middenvijver, Blancefloerlaan, Linkeroever, Antwerpen

Social Media
FB: Laundry Day
IG: Laundryday_Antwerp
www.laundryday.be
#LD17

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here