Lana Parrilla (Once Upon a Time / 24 / Spin City) bezoekt Gent!

FACTS

Lana Parrilla is het best bekend als Regina Mills, alias Evil Queen, in ABC’s populaire sprookjesdrama Once Upon a Time. Deze actrice had eveneens terugkerende rollen in vele andere hitseries, waaronder 24, Michael J. Fox’Spin City en meer.

Het is moeilijk om een slechterik te vinden die even sympathiek en aangrijpend is als Lana Parrilla’s Evil Queen. Ze veroverde probleemloos het kleine scherm door haar verschijning in het sprookjesdrama Once Upon a Time, dat liep van 2011 tot en met 2018. Om een idee te geven van hoe succesvol haar passage was: Lana Parrilla won meerdere awards voor deze rol, waaronder tweemaal de ‘Best Villain Award’ van TV Guide en een ALMA Award voor ‘Outstanding TV Actress’.

Vóór Once Upon a Time had Lana Parrilla eveneens veel terugkerende rollen in andere hitseries. Zo was ze onder meer Sarah Gavin in de wereldberoemde serie 24, Angie Ordonez in Spin City, Teresa Ortiz in Boomtown, Nina Schaefer in Windfall, Trina Decker in Swingtown, Greta in Lost en schitterde ze in heel wat andere producties.

En nu komt Lana Parrilla naar FACTS Spring 2019, op 6-7 april, in Flanders Expo, Gent. Ze zal er op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.