Laatste rechte lijn richting WK: oefenpot tussen België en Portugal

©Photo News / VTM

Nu begint het pas echt: het wereldkampioenschap voetbal komt steeds dichterbij. Als voorbereiding op het grote toernooi spelen de Rode Duivels op zaterdag 2 juni 2018 een oefenwedstrijd tegen huidig Europees kampioen Portugal. Slagen de Belgen voor hun laatste tests voor het WK? België – Portugal is volledig live te volgen bij VTM, op VTM.be en via de VTM-app vanaf 20.20.

De Portugezen speelden afgelopen maandag nog een oefenwedstrijd tegen Tunesië, één van de WK-tegenstanders van België. Het werd 2-2. Portugal kan zaterdag niet rekenen op hun sterspeler Cristiano Ronaldo. Hij geniet momenteel nog van een welverdiende rustpauze na de winst in de Champions League. Ronaldo mag er dan wel niet bij zijn, aan goede spelers is er bij Portugal geen gebrek en ook bij de Duivels is er talent in overvloed. Het is ondertussen al 2 jaar geleden dat beide teams tegenover elkaar stonden. Portugal won die wedstrijd toen met 2-1. België kon de laatste 18 jaar geen enkele keer winnen tegen de Seleção.

Peter Morren en Gilles De Bilde zorgen voor het wedstrijdcommentaar. Tom Coninx is in het Koning Boudewijnstadion samen met analisten Marc Degryse en Timmy Simons.

VTM zendt volgende week woensdag 6 juni ook de andere vriendschappelijke wedstrijd tegen Egypte uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.