Laatste namen voor Het Groot Verlof

Het Groot Verlof

Het Leuvense stadsfestival Het Groot Verlof stelde vandaag de laatste namen en bijna zijn volledige programma voor. Al eerder werd bekend dat De Kreuners, Billy Ocean, Grandmaster Flash en The New Power Generation celebrating Prince op de Oude Markt zullen staan. Daar werden nu nog een resem kleppers zoals Ozark Henry, Van Echelpoel en Blanche aan toegevoegd. Enkel de headliner van Half Oogst op zaterdag 11 augustus blijft nog even geheim.

“We zijn zeer trots dat we weer zo’n sterk programma kunnen voorstellen”, zegt schepen Dirk Vansina. “Uiteraard zijn de grote namen de blikvangers, maar we blijven het belangrijk vinden om ook een zo divers mogelijk muzikaal aanbod te brengen van de strafste dj’s op de Vismarkt tot gezellige luistermuziek op het Hogeschoolplein. Dat artiesten en bands uit eigen stad een kans krijgen op de podia van Het Groot Verlof blijft ook belangrijk, dit jaar is maar liefst 30% van de affiche van Leuvense origine.”

Aan de affiche van Beleuvenissen op de vrijdagavonden werden toegevoegd: Ozark Henry, Slongs, Ialma en festa!, Buurman, The Bootleg Sixties, Wouter Vandenabeele x3!, Het nationale dj-défilé, Isolde XL, Blanche, CJ Bolland en Van Echelpoel.

Op Half Oogst, waarvan al eerder de line-up van zondag werd bekend gemaakt, blijft de headliner van zaterdag 11 augustus nog even geheim. De rest van het programma zal in ieder geval uiterst dansbaar zijn met JtotheC, Amery, TheColorGrey en Stikstof. Op het Hogeschoolplein rijgen o.m. Chaos in the CBD, Debonair en Palmbomen II & Betonkust de nodige house, techno, R&B en discobeats aan elkaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.