Home NIEUWS TV / RADIO KRO-NCRV vernieuwt De Reünie

KRO-NCRV vernieuwt De Reünie

©KRO-NCRV
Het succesvolle KRO-NCRV programma De Reünie ondergaat dit najaar een metamorfose. Het programma wordt voortaan gedragen door drie presentatoren: Anita Witzier, Jan Kooijman en Ajouad el Miloudi. Ook het vertrouwde klaslokaal waarin het zich afspeelt zal een gedaantewisseling ondergaan.
Anita Witzier neemt de centrale presentatie voor haar rekening. KRO-NCRV presentatoren Jan Kooijman (onder meer van Hij is een Zij en Dance Around the World) en Ajouad el Miloudi (van Puberruil en het spraakmakende Kaaskop of Mocro) gaan voor De Reünie op pad om reportages te maken.
De Reünie is een vaste waarde op NPO1, met kijkersaantallen die wekelijks tussen de anderhalf en twee miljoen liggen. KRO-NCRV wil met het doorvoeren van de vernieuwingen een nog groter en gevarieerder publiek gaan bereiken.
Voor het zover is start op 30 april de laatste reeks door Patrick Lodiers gepresenteerde afleveringen, acht in totaal, met daarin opmerkelijke specials rond de krakersrellen in de Nijmeegse Piersonstraat in 1981 en de klas van Pim Fortuyn.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten