Kris Wauters binnenkort te horen bij Joe

©Medialaan
Kris Wauters komt na de paasvakantie met een eigen programma naar radiozender Joe. Dat schrijft een krant en is bevestigt door Medialaan. Kris Wauters ontvangt vanaf 22 april elke zaterdagvoormiddag een BV om te praten over muziek.

Kris Wauters (52) maakt momenteel het mooie weer op VTM, waar hij in de talentenjacht “The band” in de vierkoppige jury zit. Na de paasvakantie komt daar een eigen radioprogramma bij op Joe, het kleine broertje van Q.

In “Zot gedraaid” gaat Wauters elke zaterdagvoormiddag tussen 10 en 12 uur op zoek naar de nummers die voor de BV-gast van de week een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn/haar leven. Hij zal gasten uitnodigen uit de politieke wereld, de sport en collega’s uit de muziek- en televisiewereld. Wauters maakt zijn debuut als radiopresentator op 22 april. Voorlopig loopt zijn programma tot aan de zomervakantie.

“Dat ik radio mag gaan maken, is een unieke kans die ik niet wil missen. Ik wil al jaren iets voor de radio doen, en nu is het zover”, zegt Wauters daarover in Het Laatste Nieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here