Koppels-deelnemers kussen er elke dag minstens een half uur op los bij VTM

koppels vtm

Wat is het geheim van een goeie relatie? De voorbije maanden gingen vier Vlaamse koppels de uitdaging aan en filmden ze hun eigen unieke relatietraining, met opdrachten die ze kregen van klinisch psychologe en klinisch seksuologe Chloé De Bie en klinisch seksuoloog Wim Slabbinck. Zo ontdekten ze hoe ze hun leven samen een extra boost kunnen geven. Het resultaat is verrassend herkenbaar. U probeert het vanaf deze week toch ook?

Steven en Hannelore, Lars en Eline, Gregory en Leslie en Luc en Nadia: het zijn vier koppels met totaal verschillende relaties en verschillende redenen om deel te nemen aan ‘Koppels’. In de eerste aflevering op donderdag 6 september ontmoeten de koppels mekaar voor het eerst en blikken ze samen met Chloé De Bie en Wim Slabbinck terug op hun relatietraining.

De eerste 3 opdrachten worden in beeld gebracht, die ze thuis – net zoals de andere 17 opdrachten – zelf filmden:

De Kus:
Kussen koppels wel genoeg en zouden hun relaties beter worden als ze meer zouden zoenen? De koppels moeten elke dag minstens een half uur écht kussen. Tongkussen dus. Voor sommigen een geweldig leuke opdracht, anderen hebben het er wat moeilijker mee.

©medialaan

Digitale detox:
Tegenwoordig raken we onze smartphone doorgaans vaker aan dan onze partner. Wat zou er gebeuren met onze relatie als we een week lang alle schermen uit ons leven zouden bannen? Vooral Eline krijgt het lastig en vertoont ware afkickverschijnselen.

Een eerlijk gesprek over kinderen:
Het krijgen of niet krijgen van kinderen kan een enorme impact hebben op je relatie en je seksleven. De koppels starten een diepgaand, eerlijk gesprek over kinderen. Voor Steven en Hannelore is dit een belangrijk onderdeel van de relatietraining. Zij wou immers graag een kindje van hen twee, Steven was al papa en durfde de stap niet nog eens wagen.

©medialaan

KOPPELS: HET GEHEIM VAN EEN GOEIE RELATIE
VANAF DONDERDAG 6 SEPTEMBER 2018 OM 21.45

#koppels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.