Home NIEUWS FILM / THEATER KOMEDIE ‘T GROOT LOT MET O.A. DIRK VAN VOOREN, JASMINE JASPERS EN...

KOMEDIE ‘T GROOT LOT MET O.A. DIRK VAN VOOREN, JASMINE JASPERS EN JOYCE DE TROCH GAAT IN PREMIERE

©Frenesia

Was het de lokroep van het winnen van een groot lot of de come back in het theater van Joyce De Troch? Heel wat BV’s zakten vrijdag 15 november af naar Theater Elckerlyc voor de feestelijke première van ‘T GROOT LOT. Vanaf 15 november kan het publiek genieten van spetterend acteerwerk door acteurs Dirk Van Vooren, Jasmine Jaspers, Christophe Stienlet, Joyce De Troch, David Michiels, Frank Hofmans, Ludo Hellinx en Peter Van Asbroeck in een schitterende komedie van de hand van Ray Cooney: ‘T GROOT LOT. 

T GROOT LOT
©Frenesia

Producent THEATERTAINMENT en regisseur Dirk Lavrysen  realiseerden met ‘T GROOT LOT een komedie die helemaal past in het humoristische repertoire van het succesvolle theatergezelschap De Komedie Compagnie.
Een heerlijk avondje plezier voor het publiek en stiekem ook een grappige inkijk hoe het leven er zou kunnen uitzien wanneer je een grote smak geld wint…  ‘t GROOT LOT is vier weken lang te zien in Theater Elckerlyc, tot en met 8 december 2019. 

©Frenesia

‘T GROOT LOT vanaf 15 november 2019

©Frenesia

VEEL LACH VOOR WEINIG GELD
Na het grote succes van ’t Schoon Verdiep brengt de Komedie Compagnie ’t Groot Lot, ook van toneelschrijver Ray Cooney. Dirk Van Vooren speelt Alain De Vlieger, een lusteloze maar brave kantoorbediende van middelbare leeftijd. Zijn vrouw, Sylvie (gespeeld door Jasmine Jaspers) eveneens uitgeblust, is huisvrouw en compleet vastgeroest in hun saaie alledaagse leventje. Op weg van het werk naar huis verwisselt Alain per ongeluk zijn koffertje met dat van een Russische gangster. Hij opent de koffer in een plaatselijk café en ontdekt daarin tien miljoen euro. Vanaf dat moment wil hij alleen nog maar zijn oude leventje van hard werken ruilen voor nietsdoen, het geld meenemen en zo snel mogelijk samen met zijn vrouw vluchten. Thuisgekomen wacht Alain echter een verrassingsverjaardagsfeestje met een bevriend koppel (gespeeld door Christophe Stienlet en Joyce De Troch) dat Sylvie in het geniep aan het voorbereiden was. Hij boekt heel impulsief meteen een vlucht naar de Braziliaanse zon en belt een taxi voor 2! Voor ze echter kunnen vertrekken komen de vrienden toe en dagen er ook heel wat onverwachte figuren op. Het begin van een dolle avond met onverwachte wendingen!

©Frenesia

Met Dirk Van Vooren, Joyce De Troch, Christophe Stienlet, Ludo Hellinx, Peter Van Asbroeck, David Michiels, Jasmine Jaspers en Frank Hofmans.
Regie: Dirk Lavrysen

PRAKTISCHE INFORMATIE

‘T GROOT LOT
vanaf 15 november tot en met 8 december 2019,  voorstellingen om 20u30 of om 15u00
Feestelijke première voor genodigden en pers op vrijdag 15 november.

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 – Antwerpen
www.elckerlyc.be of bij Ticketbalie op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).
Ook  aan de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei
Ook aan de infobalie cultuur in de Wisselstraat
Ook aan de ticketbalie van Theater Elckerlyc 1 uur voor aanvang van de voorstelling
Tarieven vanaf 24,5 euro (inclusief reservatie, exclusief order- en  verzendingskosten)

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: © TMM MEDIA
Mobiele versie afsluiten