Kom jij ook lachen met ‘OSCAR’

Christian Martin is een zeer vlotte jongeman. Hij werkt sinds vier jaar bij meneer Barnier, een schatrijke fabrikant van koekoeksklokken en is langzaam de rechterhand van de baas geworden.

Christian vraagt om opslag bij Barnier, want hij wil een rijk meisje trouwen. Na flink tegensputteren van de baas krijgt hij z’n opslag. Dan verneemt Barnier dat het zijn dochter is waarmee Christian wil huwen. Als klap op de vuurpijl vertelt Christian dat hij Barnier voor ruim drie miljoen euro bestolen heeft. Van dat geld heeft hij juwelen gekocht die hij in een koffertje bewaart.

©Elckerlyc

Vanaf dat moment zit het spel op de wagen: echte en valse koffertjes, zwangere dochters, een chauffeur die wel heel vreemd uit de hoek komt, een onverwachte masseur en nog veel meer dat we hier niet gaan verklappen. Kortom een zwierige Franse komedie met heel wat ingrediënten voor een vrolijk avondje vol verwikkelingen en toestanden waar jullie lachspieren het zeker te verduren krijgen.

Deze komedie werd in ’67 verfilmd met in de hoofdrol Louis De Funès.
De hoofdrollen in deze productie zijn voor Jan Van Dyke & Dirk Van Vooren, een eerste samenwerking van de beide komieken.

  • Vanaf vrij 22 APR 2016
  • Om 20u15 of 15u15
  • Prijzen Vanaf € 17 (incl. reservatie & excl. verzending)
  • Tickets www.dekomediecompagnie.be
    of 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut)
  • Theater Elckerlyc Antwerpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.