Kom jij naar het mooiste Retro Festival van het land Yesterdayland 2018

YESTERDAYLAND

Zondag 26 augustus is Bobbejaanland voor een tweede jaar op rij voor één dag YESTERDAYLAND. Het legendarische park wordt ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. Met bijna 8.000 bezoekers en een succesvolle festivaldag kreeg YESTERDAYLAND afgelopen jaar in de media het etiket “mooiste retro festival” opgespeld.

Dit jaar is Radio 2 presenting partner en als we het lijstje artiesten en bands in oogopslag nemen is het alleen maar logisch dat de grootste familie van Vlaanderen de schouders onder Yesterdayland plaatst. Maar liefst 4 podia en een indrukwekkend lijstje van nationale & internationale namen : The Three Degrees, Gerard Lenorman, Vicky Leandros, Frank Boeijen, The Rubettes, Time Bandits, Raymond van het Groenewoud, Chris Andrews, BZN, Dave Berry …. In het theater serveert levende legende Willem Vermandere zijn liedjes uit de Westhoek, die dit jaar precies 50 jaar geleden voor het eerst boven de doopvont gehouden werden! Specials rond Bobbejaan Schoepen, The Bee Gees, Elvis Presley, Roy Orbison die dit jaar precies 30 jaar geleden van ons heen ging en een speciaal eerbetoon krijgt. Radio 2 heeft zijn eigen “Lage Landen Podium” en presenteert er ondermeer Frans Bauer, Willy Sommers, Gerard Joling, Sam Gooris en haalt zowaar Lou Depryck naar Yesterdayland voor de hits van Lou & The Hollywood Bananas en Two Man Sound! Dag Allemaal bouwt een eigen “magazinedorp”, Ment tv trekt in de vooravond in de arena de polonaise op gang, er zijn retro drank- & foodstands, zelfs een heerlijke Rockabilly Burger en verfrissende Disco Shakes en Pop Cocktails. Terwijl de muziek overal in het park te horen is kan je met je toegangsticket ook op alle attracties! Yesterdayland, in een park waar jij als kleine rakker of flinke kleine meid naartoe trok toen je amper 5, 10 of 15 was, geheel in de sfeer die het karakter van de jaren 60, 70 en 80 doet her-be-leven!

YESTERDAYLAND

YESTERDAYLAND op zondag 26 augustus in Bobbejaanland, start om 10u00 en serveert non stop live muziek en top entertainment. In een sfeerrijk verlicht pretpark zal het retrofestival afgesloten worden met een feeëriek vuurwerk. Voor amper €49,50 maak je het mee (kids van 3 tot 10 : €25) en kan je in of op alle attracties. Het mooiste retro festival van het land… dat is YESTERDAYLAND! Kies je voor een ticket via Ticketmaster kan je tem 10 juli gratis mee met de bus, van waar ook in Vlaanderen (liefst 15 routes en meer dan 100 opstapplaatsen). Kies je voor een ticket via Bobbejaanland geniet je tem 10 juli van een early bird van €10.

Alle info via Yesterdayland.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.