Koen Wauters zag het einde van Clouseau

In 2016 is Clouseau meer dan helemaal terug. De broers Koen en Kris Wauters komen dan opnieuw samen met de band in het Antwerpse Sportpaleis. Hoewel Clouseau nog steeds ongelooflijk succesvol is, dacht Koen Wauters vele jaren geleden te stoppen met Clouseau.

Aan Knack laat de 48-jarige Koen Wauters weten dat hij in het verleden veel werd uitgescholden door mannen: “’Kijk naar die idioot!’ riepen ze. ’Hij denkt dat hij het gemaakt heeft.’” Daarnaast werd de wagen van Koen ook regelmatig beschadigd, waardoor hij het even kotsbeu was. “Op een bepaald moment was ik het zo zat dat ik met de groep wou stoppen. Ik werd er echt ongelukkig van. Ondertussen is het allemaal veel aangenamer geworden. Dat is halverwege de jaren negentig veranderd, in de periode dat onze cd Oker uitkwam. Toen ging het eindelijk over de muziek en niet meer over flauwvallende meisjes.”

Nu komen er meer mannen naar de concerten van Clouseau en daar is Koen blij mee. Vroeger was 90 procent van het publiek vrouwelijk, dit verklaart ook waarom de mannen zo jaloers waren op het succes van Koen Wauters.

Vandaag werd ook de laatste noot gelegd aan het nieuwe album”Clouseau Danst”, dat kondigen ze aan op hun facebookpagina.

De laatste noot van ons nieuwe album “Clouseau Danst” is officieel opgenomen!! En de producers zijn duidelijk tevreden! 26 februari is het zover : de officiële release… Spannend!!

Geplaatst door Clouseau 

Bron: Knack / Telenet Press

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here