Ketnet-heldin Kaatje en haar vrienden staan vanaf 30 september op de vlaamse theaterpodia

In 2018 is Kaatje al tien jaar te zien op Ketnet en dat moet gevierd worden! Producenten Theatertainment en Theaterhuis Banann sloegen de handen in elkaar en het resultaat staat in de startblokken. Op 1 oktober is er de première van Kaatjes Verjaardag FEESTBEEST in Theater Elckerlyc. Meteen het startsein van een theatertour door Vlaanderen waarin acteurs Sarah Van Geel, Philippe Liekens en Dirk Verbeeck als Kaatje, Kamiel en Viktor menig kinderhart sneller doen slaan. Dit doen ze samen met drie live muzikanten.

Kaatjes Verjaardag FEESTBEEST trekt door Vlaanderen

Wie een kijkje neemt op www.kaatjetheater.be ziet meteen waar ze met hun kroost vanaf 3 jaar terecht kunnen voor een heerlijke theaterbelevenis met vriendjes Kaatje, Viktor en Kamiel. De aftrap gebeurt in Antwerpen in Theater Elckerlyc op 30 september. Daar mag men alvast een extra voorstelling aankondigen op dezelfde dag, nl. op 30 september om 16u30.


Kaatjes Verjaardag FEESTBEEST

Kaatje wacht al jaren op haar verjaardag. Of toch zeker al een paar maanden of dagen… Het maakt eigenlijk niet uit. Het is in ieder geval al veel te lang geleden dat ze nog eens jarig is geweest. En nu is het eindelijk zover! Gelukkig hebben Kamiel en Viktor een geweldig verrassingsfeestje voorbereid.
Vier mee Kaatjes verjaardagsfeest ‘FEESTBEEST’, een niet te missen muzikale en interactieve familievoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Kaatjes Verjaardag FEESTBEEST vanaf 30 september tot en met 1 oktober 2017 in Theater Elckerlyc. Er volgt een tour door Vlaanderen van 8 oktober 2017 tot en met 30 mei 2018.

Een productie van Theatertainment en Theaterhuis BANANN
Met: Philippe Liekens, Sarah Van Geel en Dirk Verbeeck – 3 live muzikanten

Tickets, info en speelkalender: www.kaatjetheater.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.