Karen Damen maakt theater-debuut

©Frenesia

In het Fakkeltheater heeft Karen Damen vrijdag haar theaterdebuut gemaakt. De ex-K3-zangeres speelde mee in de comedy ‘Blind Date’, naar het legendarische datingprogramma dat jarenlang op VTM werd uitgezonden.

Karen Damen speelt Daisy Pront,  een zenuwachtige kandidate bij Blind Date die moet kiezen tussen drie mannen. Het is de eerste keer dat ze op de planken staat. “Ik heb wel het gevoel dat ik me moet bewijzen, want ik loop al jaren van de daken te schreeuwen dat ik kan acteren”, zegt ze.

Ook acteurs Kürt Rogiers en Manou Kersting spelen mee in Blind Date.


Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Nadat haar huwelijk op de klippen liep, besluit ‘zotte doos’ Daisy Pront zich in te schrijven voor het populaire dating programma ‘Blind Date’, gepresenteerd door de populaire en flamboyante presentator Willem Verpoten. De eeuwige optimist Daisy hoopt zo haar prins op het witte paard te ontmoeten en uiteindelijk de reis van haar leven te maken. Maar zijn die onbekende mannen ‘achter de wand’ wel haar type? En verandert de ultieme droomtrip niet in haar grootste nachtmerrie?

©Frenesia

‘Blind Date’ wordt gemaakt door hetzelfde productiehuis dat eerder al televisieprogramma’s naar de scène bracht met o.a. ‘Fawlty Towers’, ‘Komen (vr)Eten’, ‘Boer zocht vrouw’, ‘Het leven zoals het is… De Wijkagenten’, ‘Aspe’ en zeer onlangs nog ‘Schone Schijn 2’. 


BLIND DATE – praktische informatie

“Blind Date”, een spetterende komedie van Brik Van Dyck in een regie van Sven De Ridder, in een productie van Uitgezonderd.

CAST BLIND DATE
KANDIDATE KAREN DAMEN
PRESENTATOR KÜRT ROGIERS
JAGER 1 PETER VAN ASBROECK
JAGER 2 MANOU KERSTING
JAGER 3 ARON WADE

Extra weekend 

EXTRA VOORSTELLING OP 16 FEBRUARI OM 20U30 IN THEATER ELCKERLYC

17/02 20u30
18/02 20u30U
19/02 15u00U

Locatie

Theater Elckerlyc
Frankrijklei 85-87 te Antwerpen

Tickets & info

www.theaterblinddate.be
070 – 691 002

Video: ©Vtm Nieuws/Medialaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.