Kamping Kitsch Club presenteert K.K.C. Superstar en zoekt nieuw Vlaams talent

Kamping Kitsch Club

Het grootste verkleedfestival van de Benelux is van mening dat de Vlaamse showbizz een duwtje in de rug verdient. Elk jaar nodigen we veel Vlaams talent uit op ons festival. De Vlaamse muziek is nog steeds ‘alive and kicking’, alleen krijgt ze niet altijd de nodige aandacht. Daarom besloten de organisatoren ‘Johnny Overdrive’ en ‘MC Drummer’ dat het hoog tijd was om de Vlaamse velden af te speuren naar verborgen talenten. En voila, Kamping Kitsch Club Superstar was geboren.

Een podiumbeest dat 20.000 man kan entertainen

De lat ligt hoog, want de beloning is dat ook. De winnaar van de K.K.C. Superstar-wedstrijd maakt kans op een performance op de mainstage van Kamping Kitsch Club 2019 en mag zich al onmiddellijk een internationaal artiest noemen aangezien hij deze zomer op 2 andere buitenlandse locaties zal mogen optreden. Studio Brussel zorgt voor de kers op de taart, want ook daar zal onze allereerste Superstar een gastoptreden mogen geven.

We zoeken dus een podiumbeest, een geboren entertainer die 20.000 man vlotjes op zijn hand krijgt en dat in de ware K.K.C.-stijl. Want laat ons duidelijk zijn: alle acts zijn welkom! Bij K..K.C. Superstar kan echt alles! No limits! Podiumervaring, alleen of in groep, leeftijd,… het maakt echt niet uit. Wie denkt dat hij de volgende Vlaamse showbizz-ster kan worden en internationale ambities heeft, kan zich inscrhijven voor de talentenshow.

De finale slotshow zal op 24 maart om 14u in feestzaal Sint-Godelieve te Wondelgem plaatsvinden en live worden uitgezonden. Dit onder het oog van een professionele jury met kleppers zoals Joke Van De Velde, Marina wally en Dimitri Bontinck.

We roepen Vlaanderen op om zich massaal in te schrijven en mee te strijden voor de glorieuze titel van Kamping Kitsch Club Superstar 2019! Samen maken we de Vlaamse showbizz weer great!

Kamping Kitsch Club groeit verder

Kamping Kitsch Club groet elk jaar exponentieel. Ook  Kamping Kerstmis in de Oktoberhallen in Wieze was opnieuw een groot succes. Dit jaar trekken we dan ook niet naar één maar naar twee buitenlandse locaties. De Belgische editie zal dit jaar doorgaan op zaterdag 24 augustus. Ticketverkoop start op 1 april.

Hoe kan men inschrijven?

Al wat je moet doen is een mailtje sturen naar superstar@kampingkitschclub.be waarin je je voorstelt samen met een video van jouw talent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.