KAMPING KITSCH CLUB FESTIVAL VERHUIST

KAMPING KITSCH CLUB

Met de verhuis van KAMPING KITSCH CLUB van de site van EVOLIS naar het evenemententerrein aan de Kortrijkse LANGE MUNTE worden een economische en ecologische kaart getrokken.

Op logistiek vlak slaan Alcatraz Hard Rock & Metal Festival en Kamping Kitsch Club immers de handen in elkaar. Het aantal transporten wordt met 100 vrachtwagens verminderd en zo tot een minimum herleid. Dat is beter voor het klimaat en beter voor de buurt. Beide festivals behouden evenwel hun eigenheid en worden naar eigen vorm opgebouwd en ingericht.

Doorheen de jaren heeft Alcatraz een uitstekende reputatie verworven om de buurtoverlast tot een minimum te beperken. Precies om die reden zal Kamping Kitsch Club voortaan de Alcatraz-faciliteiten gebruiken. Het buurtbeleid van Alcatraz, inclusief het mobiliteitsplan, zal ook doorgetrokken worden tijdens het weekend dat Kamping Kitsch Club plaatsvindt.

Alle sportactiviteiten op Lange Munte zullen tijdens het festival Kamping Kitsch Club kunnen doorgaan. Het sportcomplex wordt immers hermetisch van het festivalterrein afgesloten.

Ter info. Alcatraz zal jaarlijks plaatsvinden tijdens het tweede weekend van augustus en Kamping Kitsch Club tijdens het vierde weekend van die maand.

Vincent Van Quickenborne, burgemeester, Kelly Detavernier en Bert Herrewyn, schepenen van stad Kortrijk: “Voortaan zullen beide festivals op dezelfde site plaatsvinden, een plek waarvan in het verleden al bewezen is dat het om een goede festivalsite gaat met minimale overlast. Daarom ook vraagt de stad dat er op Kortrijk Xpo geparkeerd wordt om van daaruit de pendelbus te nemen. Het stadsbestuur engageert zich tenslotte uitdrukkelijk om het aantal festivals op de site te beperken tot twee, nl. Alcatraz en Kamping Kitsch Club.”

Kamping Kitsch Club zal dit jaar doorgaan op zaterdag 24 augustus 2019 van 12u tot 24u. De ticketverkoop voor kamping kitsch club 2019 gaat van start op 1 april om 12u00

Tickets zullen te verkrijgen zijn vanaf 29 EUR op www.kampingkitschclub.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.