K3 vervult de droom van jouw school

K3
©Studio 100
Vandaag komt de nieuwe single en clip van Hanne, Marthe en Klaasje uit: Altijd blijven dromen.
Een nummer met inhoud, volgens Klaasje“We willen jong én oud aanmoedigen om steeds te blijven geloven in hun dromen en om niet op te geven. Elke nieuwe dag is een goede dag om voor jouw dromen te kiezen.” Hanne“Wij zijn zelf het mooiste voorbeeld. Als kind droomden wij ervan om K3 te worden. En 4 jaar geleden werd die droom werkelijkheid.”

Marthe“Iedere persoon heeft meerdere mooie en sterke talenten en eigenschappen. Geloof in je eigen kracht.” Klaasje“En ook al gaat het een eens wat minder: probeer toch iets moois te maken van elke dag. Wij komen vaak in contact met kinderen die het moeilijk hebben, als je dan ziet met wat voor positieve instelling zij in het leven staan, dat is zo inspirerend.”

Het nummer is de vierde track (na Heyah Mama 2.0Land van de Regenboog en Jij bent mijn Gigi) van de nieuwe cd K3 Dromen die uitkomt op 15 november 2019.

De droom van jouw school

Om de nieuwe cd te vieren, zal K3 op 14 november de droom van enkele scholen vervullen! Laat ons weten wat de droom van jouw school is op studio100.com/win

Altijd blijven dromen is vanaf 27 september 18u te zien op het K3 YouTube kanaal, Studio 100 TV en de gratis app Studio 100 GO.
Nieuwe show!
Ondertussen zitten de drie meisjes niet stil. Na de succesvolle verjaardagsshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs, zijn ze momenteel druk bezig met hun Nederlandse tour van de 20 jaar K3 Show. In het voorjaar van 2020 komen Hanne, Marthe en Klaasje dan met een gloednieuwe show naar  Antwerpen, Gent, Hasselt en Oostende!
Meer info op vind je studio100.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.