Jonge Gentse onderneemster lanceert reisplatform GUIDED!

GUIDED

De jonge onderneemster Isabeau Reynvoet uit Gent lanceert met Guided een nieuw en innovatief platform voor reizigers. Via Guided ontdek je de beste en meest recente tips & tricks voor al je favoriete én minder bekende reisbestemmingen. Niet als een toerist, maar eerder als een local. De gratis te downloaden reisgidsen die Isabeau via Guided aanbiedt, focussen dan ook op haar eigen ervaring. Ze tipt de leukste plekken om te sporten, picknicken of waar je bijvoorbeeld een leuke kookworkshop kan volgen. En dit allemaal weg van de platgereden toeristische paden. Een heel speciale man in het leven van Isabeau lag aan de basis…

Op grootvaders wijze
Het grote startpunt van dit hele verhaal is Isabeau’s opa Marcel. Intussen is hij 90 jaar oud en mag hij omwille van een hartaandoening al jaren niet meer reizen. Tot zo’n vijftien jaar geleden deed hij dat wel én veel. Haar opa reisde onder andere door Namibië, China en Indonesië, maar had vooral een enorme zwak voor de VS en zijn nationale parken. Ergens onderweg moet hij zijn liefde voor reizen aan Isabeau hebben doorgegeven.

Met Guided wil zij de rol van haar opa opnemen naar anderen toe. Lezers inspireren om te reizen en te zien hoe schoon de wereld is, daar gaat ze voor.

Isabeau Reynvoet: “Het is mijn droom om opa achterna te reizen. Ik heb al zoveel met hem gebabbeld over zijn favoriete trips. Met prachtige verhalen en hilarische anekdotes als resultaat. Zo vertelde opa over zijn allereerste reis waarbij hij, net na de oorlog, met één van zijn broers naar Luxemburg fietste. Hij vertelde over de doodsangsten die hij uitstond in het Himalayagebergte en over een heel bijzondere ontmoeting in Kathmandu. Opa’s verhalen zijn te mooi om achter slot en grendel op mijn computer te laten staan.

Guided

Over Isabeau
Isabeau Reynvoet (25) is freelance travel & lifestyle journaliste en fotografe. Ze komt uit het Oost-Vlaamse Massemen, maar bleef na haar studies plakken in Gent. Op Guided deelt ze haar reisverhalen, tips en tricks. Haar doel? Anderen inspireren om eropuit te trekken, of dat nu in je eigen buurt is of aan de andere kant van de wereld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.