Joe Satriani op 23 juni in het Koninklijk Circus te Brussel

Joe Satriani, één van de meest invloedrijke en gerespecteerde gitaristen van de voorbije 30 jaar, komt weer naar ons land. Op 23 juni viert hij samen met zijn fans zijn 30 jarige carrière als gitaarheld, met een concert in het Koninklijk Circus te Brussel.

Geïnspireerd door helden als Jimi Hendrix, bouwde hij de afgelopen decennia en spectaculaire carrière uit. Satriani speelde met onder andere Mick Jagger en Deep Purple, verkocht ruim 10 miljoen platen  en heeft 6 gouden en platinum platen op zijn naam. Hij werd maar liefst vijftien keer genomineerd voor een Grammy Award, voor nummers als “Always With Me, Always With You,” “The Crush Of Love,” and “Summer Song”.

Met z’n sublieme, complexe en tegelijk meeslepende muziek is hij er als één van de weinigen in geslaagd de overstap te maken van van gitaristenidool tot ster van het grote publiek.

Afgelopen juli bracht hij zijn 15e studio album “Shockwave Supernova” uit, een parel waarin de klassieke Satriani-licks worden doorspekt met sonische twists die fans van alle leeftijden zullen omverblazen. Op 23 juni brengt hij u met zijn Shockwave tour het beste uit zijn 30-jarige carrière. Een niet te missen avond in het Koninklijk Circus met één van ‘s werelds populairste gitaarvirtuozen!

Voor de voetbalfans onder u, op donderdag 23 juni staan er geen EK-matchen geprogrammeerd.

Tickets & Info:

Donderdag 23 juni in het Koninklijk Circus te Brussel
Tickets: gracialive.be of bel 02 218 20 15

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.