Jitse begint helemaal te stralen wanneer Emily toekomt in Noorwegen

BOER ZKT VROUW
©Medialaan

In de zesde aflevering van Boer zkt Vrouw arriveerden de favoriete dames van Jeroen, Jitse, Jan en Bjorn in Duitsland, Noorwegen, Australië en Canada.


Op maandag 1 oktober vliegt Dina Tersago ook met de vrouwen van Manu naar Zuid-Afrika. Manu ontvangt hen met open armen op zijn olijfboerderij. “Ik ben kalm, ik ben er gerust in. Wat moet gebeuren, zal gebeuren. Ik ga m’n aandacht goed verdelen en het is belangrijk dat we ons allemaal sowieso goed amuseren.” Manu trakteert Rita, Hilde en Christine meteen op een lokaal gerecht: “volstruisnek”, ofwel struisvogelnek. Het is de eerste keer dat een man kookt voor Hilde. De dag erna leidt hij de dames rond in zijn indrukwekkende olijfboomgaard, waarna er volop geplukt zal worden. Ook door Hilde, die geen olijven lust.

Overdag valt het goed mee qua temperatuur in Australië maar ’s nachts is het er momenteel bitter koud. Jan warmt de dames op met een stevig ontbijt op de barbecue. Daarna wil de cowboy van Romina, Laura en Stephanie cowgirls maken. Maar ze hebben niet allemaal evenveel rijervaring en de paarden zijn niet zo tam. In Duitsland is Jeroen niet meer 100% zeker dat zijn coup de foudre Severien de ware is, en krijgt hij ook oog voor Jits en Joëlle. De dames van Bjorn worden in Canada opgeleid tot imker. Maar bijen kunnen gevaarlijk zijn en er lijkt één van hen in het pak van één van de meisjes te zitten. Jitse geniet in het idyllische Noorwegen van het gezelschap van Christy en Marlies, maar wanneer Emily toekomt, begint hij helemaal te stralen.

Boer zkt Vrouw EXTRA, op VTM.be en de VTM app
Maandag 1 oktober met Kürt Rogiers

Elke maandagavond na de aflevering op VTM, kunnen de fans terecht op VTM.be en in de VTM app, om nóg dieper meegenomen te worden in het verhaal van de boeren. Samen met een psycholoog/seksuoloog en bekende fans, duikt Dina Tersago in extra beeldmateriaal en nemen ze samen topics die in de aflevering aan bod kwamen onder de loep. Waar ‘Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond’ stopt, gaat ‘Boer zkt Vrouw – De Wereld Extra’ online net dat stapje verder.

Op maandag 1 oktober bespreken An Lemmens en de psychologe de aanpak van de meisjes op de boerderijen, en hoe ze omgaan met de concurrentie. Is het beter om wat af te wachten of ga je best recht op je doel af? Daarnaast komt superfan Kürt Rogiers langs. Hij vertelt dat hij al jaren fan is van het programma, wat hij van de boeren en de meisjes vindt en hoe hij zijn vrouw heeft leren kennen.

vtm.be                        FacebookVTM                       Twitter#boerzktvrouw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.