Jebroer lanceert videoclip ‘Kind Van De Duivel’

Vandaag brengt Jebroer de officiële videoclip van zijn track ‘Kind Van De Duivel’ uit. In de schokkende clip zijn grootheden uit de Hardstyle-scene te zien, waaronder Darkraver, LNY TNZ, DJ Paul Elstak, Outsiders en Dr. Phunk. Het nummer leeft al onder de luisteraars, de track kreeg op Spotify meer dan één miljoen streams en er zijn zelfs meerdere onofficiële videoclips uitgebracht door fans. De samenwerking tussen Jebroer, Paul Elstak en Dr. Phunk is dè opvolger na, de inmiddels klassiekers, ‘Banaan‘ en ‘Me Gabber‘.

Jebroer: ‘De samenwerking met Paul Elstak en Dr. Phunk heeft nieuwe deuren naar de Hardstyle-scène geopend, ik heb een heel nieuw muziekgenre ontdekt waar ik van ben gaan houden

Tour
Vanaf 3 februari 2017 treedt Jebroer op elf locaties door Nederland en België op met zijn clubtour. Vrijdag 18 maart staat Jebroer in de Highstreet in Hoogstraten. ‘ELF11’. Kaarten kosten € 11,- en zijn beschikbaar via: www.jebroermusic.com.

Jebroer

Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits met onder andere ‘Brommer‘, ‘Btje Vliegen Tog‘ , ‘Allermooiste Feestje‘, en ‘Hoesten Als Bejaarden‘ .Tevens verschenen eerder de EP ‘Broederschap’ (2013) en het album ‘Gouden Tranen‘ (2014). Inmiddels werkte hij op diverse singles samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een megahit met ‘Miljoenen‘, een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij ‘Duizend Nachten’ met Feest DJ Ruud, beide singles behaalden de gouden status. Vervolgens werd ‘Banaan‘ de nummer 3 van de top 50 in België en de track wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid.Niemand minder dan Hardwell eindigde zijn set met ‘Banaan’ tijdens zijn wereldtour. De single ‘ROQ N ROLLA‘ werd gekozen tot de ‘Totally Summer Anthem‘ van 2015. Begin maart 2016 verschenen de twee singles, ‘Me Gabber‘ en’Tranen in Camouflage‘. Op 11 november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de tracks ‘Van Ons‘, ‘Bruh‘ en ‘Als We Gaan’.

Paul Elstak

Paul Elstak (1966) is een bekende Nederlandse Hardcore en Happy Hardcore DJ en producer. Na zijn residentie in de Bluetiek-Inn en de oprichting van de groep Holy Noise startte hij samen met DJ Panic en DJ Lars het trio ‘DJ Forze team‘ . Paul zijn kledinglijn ‘Forze‘, met de bekende ‘Wanna Play‘ beer was in deze tijd erg populair onder de gabbers.In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label op (onder Mid-Town records), waar onder andere ‘Rainbow in the sky‘ op werd uitgebracht. In 2001 begon Paul Elstak een nieuw hardcore label bij Rige Entertainment, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl. Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film ‘New Kids Turbo‘ uit. de plaat werd Goud en tevens won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong. De DJ is de geestelijk vader van de ‘I Love Beatz‘ feesten. In 2013 lanceerde Paul Elstak zijn album ‘Chase Your Dreams’, vernoemd naar zijn zoon Chase. Eind 2013 heeft Paul een remix gemaakt van het nummer “#VFD” van Gers Pardoel en was hij te zien in de videoclip. De single ‘Raving Beats‘ van DJ Paul Elstak en Mental Theo ft Gin Dutch, is gereleased in juli 2014.

Dr. Phunk

Dr Phunk is een hard EDM artiest. Momenteel is hij het meest bekend door zijn remix EP voor Hardwell, gereleased vorige maand op Revealed, met remixen van ‘Apollo’, ‘Nothing Can’t Hold Us Down’ en ‘Run Wild’. Door het succes van deze EP zit hij momenteel in de studio met Hardwell voor meerdere collabs, en werkt hij tegelijkertijd aan een tweede Hardwell remix EP. Daarnaast heeft hij vorig jaar met groot succes zijn eerste artiestenalbum ‘Phunked Up’ uitgebracht, waarvan ‘Kind Van De Duivel’ één van de grootste hits was.Zijn muziek wordt gesupport door namen als Hardwell, Headhunterz, Coone, The Prophet, Isaac en Paul Elstak. Dit alles resulteerde in talloze boekingen voor Dr Phunk, met als uitschieters Tomorrowland, Defqon.1, Pussy Lounge en Decibel.

#11ELF

Beluister het album ‘ELF11’: https://Jebroer.lnk.to/ELF11

Volg Jebroer op:
Facebook | Twitter | Instagram | YouTube

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.