Jebroer, Dj Paul Elstak & Dr Phunk presenteren hun ‘Engeltje’

Na commotie rondom ‘Kind Van De Duivel’ geeft Jebroer zijn kant van het verhaal.

Jebroer brengt samen met Paul Elstak en Dr Phunk de track ‘Engeltje’ uit. Het nummer is de opvolger van de hit ‘Kind Van De Duivel’, die afgelopen maanden niet te missen was in het nieuws naar aanleiding van de ophef rondom de tekst van de track. In de videoclip laat Jebroer zijn kant van het verhaal zien met daarin vooral de boodschap: ‘Geloof in jezelf’. De videoclip werd geproduceerd door Robin Zom en geregisseerd door Stefan Zom. De track wordt uitgebracht via ROQ ‘N ROLLA Music/Mostiko.

Download/stream “Engeltje” hier: https://lnk.to/Engeltje

Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits met onder andere ‘Brommer’ en ‘Hoesten Als Bejaarden’.Tevens verschenen eerder de EP ‘Broederschap’ (2013) en het album ‘Gouden Tranen’ (2014). Hij werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr.Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde Jebroer een hit met ‘Miljoenen’, een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij ‘Duizend Nachten’ met Feest DJ Ruud, beide singles behaalden de gouden status. De track ‘Banaan’ wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. De single ‘ROQ N ROLLA’ werd gekozen tot de ‘Totally Summer Anthem’ van 2015. Op 11 november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit ‘Kind Van De Duivel’. De track stond op nummer 1 in de iTunes Top 10 in België en haalde miljoenen streams in zowel Nederland als België. De artiest wacht een zomer vol met boekingen zoals The Flying Dutch, Defqon.1 en vele andere op de grootste feesten en festivals, daarmee is hij één van de meestgeboekte en populairste artiesten van dit moment.

Paul Elstak
Paul Elstak (1966) is een bekende Nederlandse Hardcore en Happy Hardcore DJ en producer. Begin jaren ’90 scoorde Elstak grote happy hardcore hits waaronder ‘Rainbow in the sky’ (Gouden Status) ‘Promised Land’ (Gouden Status) en Luv You More’. In 2001 begon Paul Elstak een nieuw hardcore label, genaamd Offensive Records. Tot op heden brengt Paul nog steeds Hardcore uit op dit label met zijn eigen unieke stijl. Op 8 november 2010 komt de door hem geproduceerde titelsong van de film ‘New Kids Turbo’ uit. De plaat werd Goud en tevens won hij een Rembrandt Award voor beste titelsong. De DJ is de geestelijk vader van de ‘I Love Beatz’ feesten. In 2013 lanceerde Paul Elstak zijn album ‘Chase Your Dreams’, vernoemd naar zijn zoon Chase. Samen met Jebroer en Dr Phunk maakte hij de hit ‘Kind Van De Duivel’.

Dr Phunk
Dr Phunk is een hard EDM artiest. Momenteel is hij het meest bekend door zijn remix EP voor Hardwell. De EP met remixen van ‘Apollo’, ‘Nothing Can’t Hold Us Down’ en ‘Run Wild’ werden gereleased op ‘Revealed’. Door het succes van deze EP zat hij voor meerdere collabs samen met Hardwell in de studio en werkt hij tegelijkertijd aan een tweede Hardwell remix EP. Daarnaast heeft hij vorig jaar met groot succes zijn eerste artiestenalbum ‘Phunked Up’ uitgebracht, waarvan ‘Kind Van De Duivel’ één van de grootste hits was. Zijn muziek wordt gesupport door namen als Hardwell, Headhunterz, Coone, The Prophet, Isaac en Paul Elstak. Dit alles resulteerde in talloze boekingen voor Dr Phunk, met als uitschieters Tomorrowland, Defqon.1, Pussy Lounge en Decibel.

Follow Mostiko for more music:
Facebook: https://www.facebook.com/mostiko
Spotify: https://play.spotify.com/user/mostiko…
Twitter: https://twitter.com/mostikomusic
Instagram: https://www.instagram.com/mostikomusic/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.