Janine Bischops en Frank Van Erum stellen ‘HET LAATSTE WOORD’ voor

Vrijdag stelde Janine Bischops en Frank Van Erum onder het toeziend oog van pers hun aankomende theatershow HET LAATSTE WOORD voor. Wij zagen dat het goed was en kijken alvast uit naar de première.

Sfeerbeelden persmeeting HET LAATSTE WOORD’


Een ultieme kans voor de fans van topactrice Janine Bischops: eindelijk vond ze een waardige sparringpartner voor haar hoogsteigen theatershow, Frank Van Erum. Twee comedybeesten samen op het podium die vanaf 19 mei alle registers opentrekken. In HET LAATSTE WOORD, onder toezicht van vakkundig regisseur Peter Perceval brengt ze herkenbare situaties voor jong en oud op de theaterplanken. Dat doet ze vooral met verve en veel toegankelijke humor. Acteur Frank Van Erum zal Janine bijstaan in het vertolken van “de vele gezichten van…” in treffend leuke sketches. Theater Elckerlyc is de “place to be” voor deze hartverwarmende show van Janine Bischops. De repetities zijn volop bezig en het toonmoment voor de pers op 15 april gaf alvast “zin in meer”. Regisseur Peter Perceval gaf de aanwezigen zijn visie op deze creatie.

HET LAATSTE WOORD – EEN UNIEKE THEATERBELEVENIS MET JANINE ALS LEADING LADY EN ACTEUR FRANK VAN ERUM ALS HAAR SPARRING PARTNER OP DE SCENE.

Janine Bischops combineert op verfrissende wijze in HET LAATSTE WOORD sketches met conference-momenten, monologen en stand-up acts. Janine en Frank laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen, en tonen ook de vele gezichten die die melancholie en humor kunnen aannemen. Janine getuigt: “Het is heerlijk om aan de slag te gaan met de voorbereidingen op deze show, om te spelen met bevlogen acteur Frank Van Erum, om het stuk verder tot leven te brengen met regisseur Peter Perceval…. Ik kijk er enorm naar uit om mijn eigen show te brengen in Theater Elckerlyc. Het theater is altijd al mijn eerste en meest geliefde biotoop geweest. Sommige schrijnende, tenenkrullende of confronterende onderwerpen kunnen door toevoeging van humor verscheidene generaties ontroeren en samen brengen. Dat wordt de heerlijke uitdaging van HET LAATSTE WOORD.”

EEN PRODUCTIE VAN THEATER ELCKERLYC

De tandem achter Theater Elckerlyc in Antwerpen, nl.  Nico Warrinnier en Dirk Van Vooren, niet toevallig twee ware komedie-adepten, kozen in 2016 resoluut voor een bijzonder gevarieerd aanbod aan humor in hun prachtige stadstheater aan de Frankrijklei in Antwerpen. Ze zijn dan ook bijzonder fier dat ze samen met Janine Bischops dit hartverwarmende theateravontuur mogen aangaan in Theater Elckerlyc. Alweer een productie om “U” tegen te zeggen in Theater Elckerlyc.

PRAKTISCHE INFORMATIE – HET LAATSTE WOORD

Idee en scenario: Jacqueline Compernolle
Regie en bewerking: Peter Perceval
Met: Janine Bischops en Frank Van Erum.

Tickets: Tickets www.elckerlyc.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60

Tarieven:
Prijzen Cat. 1 € 19,50
Prijzen zijn inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Data: van 19 mei tot en met 22 mei 2016.

– 19 mei om 20u15
– 20 mei om 20u15
– 21 mei om 15u15 en om 20u15
– 22 mei om 15u15

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.