Janez Detd. trakteert fans voor 25e verjaardag

Janez Detd.

Vijfentwintig songs voor 2500 fans en een klomp goud ter waarde van 25.000 euro. Janez Detd. bestaat 25 jaar en dat laten de leden van de Belgische punkrockband niet onopgemerkt voorbij gaan. Om hun 25ste verjaardag te vieren, trekt Janez Detd. op zaterdag 7 maart 2020 naar de Brielpoort in Deinze voor The 25 K Show. Een éénmalige reünie waar alle huidige en ex-leden de revue passeren en een ‘best of’ van de meest legendarische Janez Detd. songs spelen. Met The 25 K Show wil de band zijn fans bedanken voor de jarenlange steun en daarvoor pakken ze uit met een extra speciaal cadeau. Eén van de 2500 aanwezige fans keert terug naar huis met een klomp goud ter waarde van 25.000 euro. Tickets voor The 25 K Show van Janez Detd. zijn vanaf zaterdag 23 november om 10u te koop via http://www.miraclevzw.be/

Van optreden op grote festivals als Rock Werchter, over touren met internationale bands als The Offspring tot shows in het buitenland. De Belgische punkrockband Janez Detd. werd in 1994 opgericht door Bob en Nikolas uit Grembergen en groeide al snel uit tot een succesverhaal, ook buiten onze landsgrenzen. Nu, 25 jaar later, wil de punkrockband zijn fans origineel bedanken en daarvoor hebben de heren van Janez Detd. een speciaal cadeau voorzien.

Goudstaaf van 25K

“Je kan wel 10.000 keer dankjewel zeggen tegen je fans, maar soms moet je eens de daad bij het woord voegen en dat is exact wat we nu willen doen. We willen onze fans eens echt tonen hoeveel het voor ons heeft betekend”, zegt frontman Nikolas Van der Veken.

Met The 25 K Show brengen de huidige en ex-leden van de punkrockband 25 nummers van Janez Detd. in de coole setting van de Brielpoort in Deinze. Janez Detd. trakteert 2500 fans op een ‘best of’ van de afgelopen 25 jaar en één fan keert met een extra bedankje naar huis. Eén van de aanwezige fans wordt bovenop een spetterende show ook getrakteerd op een goudstaaf ter waarde van maar liefst 25.000 euro.

“It’s never done before en op deze manier willen we ons gouden hart laten zien. Een welgemeende merci voor alle jaren dat onze fans ons gesteund hebben. Putting your money where your mouth is. Letterlijk dan. Iedereen verklaart ons gek en dat is goed ook, want punkrock is nu eenmaal gek”, besluit Nikolas.

De ticketverkoop voor The 25 K Show van Janez Detd. gaat van start op zaterdag 23 november om 10u. Tickets kosten €25 pp en zijn verkrijgbaar via http://www.miraclevzw.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.