Jan Vertonghen maakt vijf scholen bekend voor bezoek van Rode Duivels

rode duivels-ketnet
©Ketnet

Eind maart gingen de Rode Duivels en Ketnet opnieuw op zoek naar vijf Duivelse +scholen. Van de deelnemende scholen werd dit jaar verwacht om een creatieve actie uit te werken om Pleegzorg Vlaanderen in de kijker te zetten. Heel wat lagere scholen uit Vlaanderen en Brussel gingen deze uitdaging aan en staken de handen uit de mouwen. Tijdens hun WK-voorbereidingsstage beslisten de Rode Duivels met behulp van Ketnet welke scholen zich op 8 juni aan een bezoekje mogen verwachten. In onderstaande video maken Jan Vertonghen en Ketnet-wrapper Sander Gillis het goede nieuws bekend aan de scholen.

De Rode Duivels en Ketnet bedanken alle deelnemende scholen

De Duivelse +school-actie was een groot succes en daarom willen Ketnet en onze Duivels alle deelnemende scholen enorm bedanken. De afgelopen weken werden heel wat ontroerende en creatieve acties uitgedacht om Pleegzorg Vlaanderen een hart onder de riem te steken. Het was voor de Rode Duivels dan ook geen gemakkelijke opdracht om vijf scholen te kiezen waar ze binnenkort op bezoek gaan. Alle scholen die een actie op poten hebben gezet, mogen zich dan ook terecht echte Duivelse +scholen noemen.

De Vlaamse scholen hebben opnieuw hun duivels warm hart getoond! Ketnet wil kinderen een brede kijk geven op de samenleving. Pleegzorg was voor vele Ketnetters een onbekend concept maar met deze actie hebben de Vlaamse scholen Pleegzorg Vlaanderen massaal in de kijker gezet, dit niet alleen op de speelplaats maar ook ver daarbuiten. We kunnen niet anders dan trots zijn op alle Duivelse +scholen!

Maarten Janssen, netmanager Ketnet

Deze vijf Vlaamse scholen krijgen vrijdag 8 juni een bezoek van de Rode Duivels

  1. Sint Augustinus Brakel – Driehoekstraat 42A, 9660 Brakel
  2. Vrije Basisschool Bellegem – Bellegemkerkdreef 1, 8510 Bellegem
  3. GO Basisschool Klim Op Zandbergen – Jan De Coomanstraat 35, 9506 Zandbergen
  4. H Pius X Instituut Antwerpen – VIIde Olympiadelaan 25, 2020 Antwerpen
  5. Heilig Hart Instituut Heverlee – Naamsesteenweg 355, 3001 Heverlee

Meer info & foto’s van de acties van deze scholen vind je op www.ketnet.be. Deze vijf scholen krijgen op vrijdag 8 juni bezoek van onze Rode Duivels en een Ketnet-wrapper!

www.ketnet.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.