Jalapeño Loco en Strombowli strijden in de finale van Mijn Pop-uprestaurant 2016

©medialaan

KOMMÁTI VALT VLAK VOOR DE EINDMEET AF …


Mexico ligt vanaf vrijdag 20 mei 2016 aan de Belgische kust. Dan verhuizen Miette, Willem en hun taco’s immers naar het strand van Knokke-Heist, waar ze de finale strijd aangaan met hun nieuwe buren Chloë en Magali. De Limburgse zussen waren al zeker van een plekje in de finale, na het bezoek van culinaire wereldster Albert Adria en driesterrenchef Gert De Mangeleer vorige week. Jalapeño Loco verdiende van de kijker de tweede finaleplaats. Goed nieuws dus voor Miette en Willem. Al wil dat wel zeggen dat Sven en Amanda de deuren van hun Kommáti moeten sluiten. Hun Grieks avontuur stopt vandaag.

Uiteraard hadden we heel graag de finale gespeeld, maar het blijft een wedstrijd”, aldus een emotionele Amanda. “We hebben enorm veel geleerd, heel veel plezier gehad en genoten van elke minuut. Nu is het tijd voor vakantie. We gaan even op adem komen en dan zien we wel wat de toekomst brengt. Het verhaal stopt hier niet voor ons. We willen ooit samen iets uitbouwen. Dankzij het programma hebben we ontdekt dat samen een zaak runnen echt ons ding is”. Ook Sven kijkt vol goede moed uit naar de toekomst: “Ik heb enorm veel zin om mijn eigen cateringbedrijf verder uit te bouwen. Kommáti heeft me echt goesting gegeven om verder aan de weg te timmeren. Nu eerst heel even bekomen en dan vlieg ik er terug in”.

Voor de teams van Jalapeño Loco en Strombowli breken er nu drukke tijden aan. Veel tijd om met de voetjes in het zand te genieten van een zonsondergang is er niet. Als de finalisten 100.000 euro willen winnen, zullen ze werkelijk álles uit de kast moeten halen. Te beginnen met de verhuis van hun pop-uprestaurant naar het strand. De twee pop-ups moeten namelijk samen met de inboedel en het personeel tegen vrijdag 20 mei in Knokke-Heist geraken voor de avondservice. Chloë en Magali en Miette en Willem openen dan opnieuw hun pop-up voor het grote publiek én voor burgemeester Lippens. 

Mijn Pop-uprestaurant 2016: elke dinsdag en donderdag om 20.35 bij VTM
vtm.be               FacebookMijn Pop-uprestaurant              Twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.