Ine Tiolants (22 – Alken) in finale ‘MNM Rising Star’

MNM Rising Star
©House Of Entertainment

Maandag werden tijdens ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op radiozender MNM de 3 finalisten van de talentenwedstrijd ‘MNM Rising Star’bekendgemaakt. Vorig jaar werd de eerste editie van deze zoektocht naar “hét strafste muzikale talent in Vlaanderen” gewonnen door de toen 20-jarige Olivia Trappeniers uit Deurne. Olivia wist ondertussen onder haar artiestennaam OT met ‘You Have a Heart’ al een dikke hit te scoren samen met Regi.

Eén van de 3 kanshebbers om in de voetsporen van OT te treden is de 22-jarige Ine Tiolantsuit Alken. Ine wist de vakjury te overtuigen met haar aangrijpende versie van ‘A Million Dreams’ van P!nk. Ine, die in het verleden reeds te gast was bij radiozenders als Q-music, MNM, Joe en Studio Brussel om haar eigenzinnige covers te brengen, en onlangs ook op eigen kracht een eerste single ‘The Odds’ uitbracht, werd vorige week door haar moeder met een smoesje naar MNM gelokt, want ze had zelf geen idee dat ze ingeschreven was voor ‘MNM Rising Star’.

“Ik ben héél blij dat ik het tot in de finale geschopt heb”, aldus Ine Tiolants. “Ik werd ingeschreven voor ‘MNM Rising Star’ door Greet (Lens), een vriendin van mijn mama (Wendy Motmans). Greet wist dat ik mezelf niet zou inschrijven, omdat ik niet zo ben voor ‘wedstrijden’. Ik hou niet echt van competitie en doe eigenlijk liefst gewoon rustig mijn ding. Vorige week vroeg mama plots of ik samen met haar en Greet wou gaan shoppen in Brussel. Voorafgaand zouden we eerst een rondleiding op de VRT krijgen. Ik mee natuurlijk en voor ik het wist duwden ze me de studio van MNM binnen, waar alles klaar stond. Ze hebben dat goed gespeeld moet ik zeggen (lacht). Het zou natuurlijk fantastisch zijn om deze wedstrijd te kunnen winnen, maar ook als ik niet tot ‘MNM Rising Star’ wordt verkozen, blijf ik zingen, muziek maken en nummers schrijven, want dat is gewoon mijn leven”, zo besluit Ine.
Of ze de talentenwedstrijd wint, hangt nu af van het publiek, dat tot vrijdag 30 novemberkan stemmen via mnm.be of via de MNM-app. De winnaar of winnares wordt vrijdag bekendgemaakt tijdens ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.