INE tekent exclusief bij TTT Artists

Ine Tiolants
©VRT

Na haar winst bij “MNM Rising Star” deze ochtend is haar muzikale carrière helemaal van start gegaan. INE wil volop gaan voor haar muziek en gaat hiervoor in zee met TTT Artists.

Ine wist zowel de vakjury als het publiek te overtuigen met haar aangrijpende versie van ‘A Million Dreams’ van P!nk. Ine, die in het verleden reeds te gast was bij radiozenders Q-music, MNM, Joe en Studio Brussel om haar eigenzinnige covers te brengen, werd vorige week door haar moeder met een smoesje naar MNM gelokt, want ze had zelf geen idee dat ze ingeschreven was voor ‘MNM Rising Star’.

Momenteel promoot INE haar eigen debuut single “The Odds”. Hiervoor kroop ze samen met songwriter-producer Jo Cassiers in de pen en kon ze rekenen op muzikanten Ozan Bozdag en Claudio Arduini (Oscar & The Wolf) tijdens de studio-opnames. “The Odds” is een kwaliteitsvolle, internationaal klinkende song, waarin de unieke, onderscheidende stem van INE je tot in het diepst van je vezels raakt.

INE is nu exclusief te boeken bij TTT Artists, het boekingskantoor van o.a. Laura Tesoro, The Scabs, Paul Michiels, Soulsister en Regi.
Guy Derieuw blijft Ine haar manager en wordt hierin ondersteund door TTT Artists. De boekingen worden vanaf nu exclusief opgevolgd door TTT Artists.

INE zal niet alleen solo de podia onveilig maken, maar ook in duo met Jo Cassiers of met haar volledige live-band.
INE wordt ongetwijfeld de revelatie van 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.