Illusionist Dynamo is terug bij VTM

©medialaan

SEIZOEN 2 VAN DYNAMO: MAGICIAN IMPOSSIBLE VANAF 16 MEI 2016 OM 21.40 …


Dat goochelen nog steeds hot is, bewees de vingervlugge Nicholas dit voorjaar al met een nieuw seizoen van zijn veelbekeken VTM-programma, waarin hij talrijke BV’s en voorbijgangers verbaasde met zijn street magic. Liefhebbers van magie kunnen hun hart ophalen: vanaf 16 mei 2016 kunnen zij op maandag opnieuw terecht bij VTM voor een tweede reeks vanDynamo: Magician Impossible. Vier weken lang neemt de Britse entertainer de kijker mee in zijn magische wereld en toont hij nieuwe, grensverleggende illusies en stunts.

De 28-jarige goochelaar Dynamo, de artiestennaam van Steven Frayne, erfde zijn talent van zijn grootvader. In zijn show Dynamo: Magician Impossible, trekt hij de wereld rond om iedereen omver te blazen met zijn trucs. De straat is zijn theater, nietsvermoedende passagiers zijn figuranten.

In deze tweede reeks komt Dynamo onder andere terecht in Venetië, waar hij de World Poker Tour bijwoont, en in Rio de Janeiro, waar hij straatkinderen enkele van zijn beroemde trucs leert en het Copacabana-strand onveilig maakt. In Los Angeles voert hij één van zijn spectaculairste stunts ooit uit: een verticale wandeling op de muren van het torenhoge gebouw van de L.A. Times.

dynamo_s2_02

Dit en nog veel meer duizelingwekkende trucs en stunts, vanaf maandag 16 mei 2016 vier weken lang bij VTM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.