“I Bet You Look Good On The Dance Floor” beste nummer van de eeuw

De luisteraars van Studio Brussel hebben “I Bet You Look Good On The Dance Floor” uitgeroepen tot het beste nummer sinds 2000 en dus van deze eeuw. Het nummer van de Britse band Arctic Monkeys eindigde op de eerste plaats in “De 100 van de eeuw”. “Mr. Brightside” van The Killers en “Rebellion (Lies)” van Arcade Fire strandden op de tweede en derde plaats.

Deze week stond Studio Brussel vijf dagen in het teken van de beste muziek van deze eeuw. De afgelopen dagen stemden de luisteraars van de radiozender voor wat volgens hen de beste nummers van 2000 tot nu zijn. Studio Brussel zond “De 100 van de Eeuw” vandaag van 10 tot 18 uur uit.

“I Bet You Look Good On The Dance Floor” van Arctic Monkeys staat op de eerste plaats. Stromae is de beste Belg: “Formidable” eindigt op de achtste plaats in de lijst. Ook landgenoot Netsky staat net in de top tien met”Come Alive”.

De populairste artiesten van de nog jonge eeuw zijn Arctic Monkeys, Muse en Queens Of The Stone Age. Zij komen elk vier keer voor in de lijst.

Dit is de volledige top tien:

1 “I Bet You Look Good On The Dance Floor” – Arctic Monkeys
2 “Mr. Brightside” – The Killers
3 “Rebellion (Lies)” – Arcade Fire
4 “Knights Of Cydonia” – Muse
5 “No One Knows” – Queens Of The Stone Age
6 “Dog Days Are Over” – Florence And The Machine
7 “Papillon” – Editors
8 “Formidable” – Stromae
9 “The Pretender” – Foo Fighters
10 “Come Alive” – Netsky

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.