HET VIJFDE ELEMENT VAN BO & EMILY SLUIT DE DEUREN

©Medialaan

4 duo’s strijden voor een plek in de finale van Mijn Pop-uprestaurant …


Op dinsdag 21 maart 2017 viel het doek over Het Vijfde Element in Antwerpen. De kijker besliste dat MADAM P. de strijd mag verderzetten in Mijn Pop-uprestaurant 2017. De laatste service is achter de rug voor het Kempense duo Bo & Emily. In Antwerpen staan de twee dames van MADAM P. nu lijnrecht tegenover de West-Vlaamse barbecue boys van TJOP’S.

Het is uiteraard bijzonder jammer dat we onze pop-up al moeten sluiten”, reageren Bo & Emily. “Maar we kijken wel met een warm gevoel terug naar de afgelopen weken. We hebben leuke tijden beleefd en veel geleerd. Nu is het tijd voor een beetje vakantie en dan pikken we de draad terug op.” Emily gaat opnieuw aan de slag als maatschappelijk assistente en Bo wil weldra terug in de potten van een restaurantkeuken roeren.

Laure en Charlotte van MADAM P. waren verrast én opgelucht, maar vooral extra gemotiveerd om een plaats in de finale te veroveren. Met TJOP’S hebben ze een geduchte concurrent en ook in Kortrijk stijgt de spanning tussen de Antwerpenaren Yannick & Leena van Meat & Griet en het Limburgse koppel Mitchell & Daniëla van Table’O. Wie verhuist zijn pop-up binnenkort naar Blankenberge voor de finaleweken van Mijn Pop-uprestaurant?

vtm.be                                 FacebookMijn Pop-uprestaurant                                Twitter#mijnpopup

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.