Hét Grootste-Café-duet van Natalia en Cocojr. belooft kippenvel

Cafébazen Peter Van de Veire en Miguel Wiels tellen af naar zaterdag, want dan openen ze voor de 2de keer de deuren van Het Grootste Cera Café. “Van de Antwerpse Lotto Arena naar de Hasseltse Ethias Arena, zo snel gaat het bij ons. Het mooie is dat we in Limburg een prachtige speeltuin krijgen waar we ons ding kunnen in doen. We gaan maximaal gebruik maken van de ruimte, waardoor de zaal het perfecte Café gevoel gaat uitademen. Ook muzikaal tappen we stevig door, want we begeleiden samen met Café Flamand collega Niels Destadsbader, alleen maar grote namen”, zegt een enthousiaste Peter Van de Veire.

Vieren

Hét woord dat je zaterdag het meest gaat horen is ‘vieren’ en daar zijn verschillende goede redenen voor. Milk Inc. viert z’n 20-jarig bestaan in de showbizz. The Dinky Toys vieren – 20 jaar na ‘My Day Will Come’ en 25 jaar na hun oprichting – hun hereniging. Krapoel In Axe (K.I.A) viert dat het 20 jaar geleden is dat ze met ‘Zaterdag’ doorbraken in Vlaanderen. Onze Songfestival-hoop Laura Tesoro bouwt een feestje, voor ze met ‘What’s The Pressure’ naar Stockholm vertrekt en Ian Thomas wordt zaterdag 19 jaar. Hij wordt speciaal vanuit de States overgevlogen naar Het Grootste Cera Café.

Verrassend

Cafébaas Miguel Wiels kijkt vooral uit naar de speciale duetten. “Op de repetitie was het al van dat. Kiekenvlees toen Natalia en Cocojr. hun duet kwamen repeteren. En wacht maar, want ook Free Souffriau en de nieuwe tv-toppers Jonas Van Geel en Niels Destadsbader gaan zaterdag verrassen. Je moet erbij zijn in ons Café om het te geloven. Het wordt een avond om in te kaderen.

Late beslissers kunnen nog tickets bestellen voor Het Grootste Cera Café, nu zaterdag 30 april in de Ethias Arena in Hasselt.

Surf naar www.hetgrootstecafe.be of bel 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Het Grootste Cera Café met Café Flamand (Peter Van de Veire, Miguel Wiels, Niels Destadsbader), Natalia, Milk Inc., K.I.A., Free Souffriau, Jonas Van Geel, The Dinky Toys, Ian Thomas, Laura Tesoro en DJ Dimi. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.