HET GROOT VERLOF maakt eerste namen bekend

Het stadsfestival Het Groot Verlof maakte vandaag een eerste lading namen bekend. Naast Vlaamse rockers van het eerste uur, De Kreuners komen ook eightiescoryfee Billy Ocean en Discobar Galaxie deze zomer de Leuvense podia onveilig maken.

Na drie jaar is het voor het publiek wel duidelijk wat ze van het Groot Verlof kunnen verwachten” luidt het bij schepen van Feestelijkheden Dirk Vansina. “Een brede en gevarieerde programmatie maar wel eentje waarbij we steeds een eigen insteek hanteren. Dat bewijzen de namen die we vandaag al bekend maakten.”


Vrijdag 13 juli – Discobar Galaxie

DJ Bobby Ewing,DJ Loveboat enLars Capaldi vieren hun zilveren jubileum dit jaar. En dan mag thuisstad Leuven uiteraard niet ontbreken. Dat wordt dansen, dansen, dansen op die Vismét!

 

 

Vrijdag 20 juli – De Kreuners

Op de vooravond van de nationale feestdag komen de onverslijtbare Kreuners nog één keer de Oude Markt platwalsen met mokerslagen als ‘Ik wil je’ en ‘Verliefd op Chris Lomme’. Al veertig jaar staan ze op de planken maar ze hebben nog geen greintje energie ingeboet.

 

Vrijdag 27 juli – Billy Ocean

En ook Billy Ocean zakt deze zomer af naar Leuven. Verantwoordelijk voor op zijn minst een deel van de soundtrack van de eighties met onvergetelijke hits als ‘Get out of my dreams, get into my car’ en ‘When the going gets though’ is een optreden van deze levende soullegende een echtetrip down memory lane.

 

Om de rest van de programmatie, onder meer van urban festival Half Oogst te kennen, is het nog even geduld hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.